Black Hour Penisring
Black Hour Penisring
229,00 kr
Black Hour Penisring Med Vibrator Og Anal Stimulator

Black Hour Penisring

3.6 (1)
229,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Black Hour Penisring med vibrator og anal stimulator kan skabe stor nydelse hos både ham og hende.

Selve penisringen strammer om hans erektion så den bliver hårdere og fyldigere og den udtagelige mini-vibrator sørger for dejlige vibrationer, der forplanter sig fra mellemkødet og ud i både penisringen og anal stimulatoren. Anal stimulatoren i Black Hour Penisring kan enten glæde den af jer, der bliver penetreret, eller den af jer, der bærer penisringen.

Black Hour Penisring er totalt 26 cm. lang, inkl. og selve penisringen, der har en diameter på 3,5 cm. Anal stimulatorens kugler har en varierende diameter på mellem 2,5 cm  og 3,5 cm. 

Black Hour Penisring med anal stimulator og vibrator er lavet i fleksibel silikone mens den udtagelige mini-vibrator, der følger med, er lavet i ABS-plast. Denne penisring er derfor 100 % Phthalat-fri. Der medfølger en dansk brugsanvisning i pakken. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, sammen med Black Hour Penisring. Glidecremen gør anal stimulatoren meger behagelig at føre op og giver desuden en mere blød og lækker oplevelse. 

Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug. Du kan vaske sexlegetøjet med varmt vand og evt. bruge en Pjur Sexlegetøj Rengøring sammen med for et endnu bedre resultat.

Bemærk: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier, der sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Penisringen og anal stimulatoren er lavet i silikone. Vibratoren er lavet i ABS-plast.
LATEX-FRI: Ja
PHTHALAT-FRI: Ja
LÆNGDE: 26 cm totalt.
DIAMETER: Penisringen har en diameter på 3,5 cm, mens kuglerne i anal stimulatoren er mellem 2 cm og 3,5 cm. i diameter.
BATTERIER: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier (medfølger ikke)
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk m.fl.

VARENUMMER: 13427.
Anmeldelser
3.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Funny lille rumstérstav til rumstérstaven

Alternativ til "strap-on" for at tage hende i begge åbninger samtidig. Samtidig kan en lille vibrator sende vibrationer gennem legetøjet.God kvalitet af silikone, og er rigtig nem at bruge. Passer perfekt på en gennemsnitlig penisstørrelse. Vi har brugt den som penis-ring til fyren og analstaven i pigen. Vibrationerne føleskraftigere på fyrens penisrod end pigen kan mærke dem, hvorfor fyre bliver mere stimuleret. Det er som om mellemstykket mellem penisringen og analstaven er alt forfleksibelt til at analstaven rigtigt kan komme til sin ret. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk