Black Hour Penisring

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Black Hour Penisring Med Vibrator Og Anal Stimulator

Black Hour Penisring

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Black Hour Penisring med vibrator og anal stimulator kan skabe står nydelse for både bæreren og den, der bliver penetreret.

  Penisringen hjælper både til en fyldigere og mere hård erektion, ligesom anal stimulatoren og den udtagelige mini-vibrator sørger for ekstra pirring.

  Anal stimulatorens kugler er har en varierende diameter på mellem 2,5 cm og 3,5 cm. Selve penisringen har en diameter på 3,5 cm.

  Black Hour Penisring er lavet i blød og fleksibel silikone.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Black Hour Penisring med vibrator og anal stimulator kan skabe stor nydelse hos både ham og hende.

  Selve penisringen strammer om hans erektion så den bliver hårdere og fyldigere og den udtagelige mini-vibrator sørger for dejlige vibrationer, der forplanter sig fra mellemkødet og ud i både penisringen og anal stimulatoren. Anal stimulatoren i Black Hour Penisring kan enten glæde den af jer, der bliver penetreret, eller den af jer, der bærer penisringen.

  Black Hour Penisring er totalt 26 cm. lang, inkl. og selve penisringen, der har en diameter på 3,5 cm. Anal stimulatorens kugler har en varierende diameter på mellem 2,5 cm  og 3,5 cm. 

  Black Hour Penisring med anal stimulator og vibrator er lavet i fleksibel silikone mens den udtagelige mini-vibrator, der følger med, er lavet i ABS-plast. Denne penisring er derfor 100 % Phthalat-fri. Der medfølger en dansk brugsanvisning i pakken. 

  Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, sammen med Black Hour Penisring. Glidecremen gør anal stimulatoren meger behagelig at føre op og giver desuden en mere blød og lækker oplevelse. 

  Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug. Du kan vaske sexlegetøjet med varmt vand og evt. bruge en Pjur Sexlegetøj Rengøring sammen med for et endnu bedre resultat.

  Bemærk: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier, der sælges separat.

  Detaljer

  MATERIALE: Penisringen og anal stimulatoren er lavet i silikone. Vibratoren er lavet i ABS-plast.
  LATEX-FRI: Ja
  PHTHALAT-FRI: Ja
  LÆNGDE: 26 cm totalt.
  DIAMETER: Penisringen har en diameter på 3,5 cm, mens kuglerne i anal stimulatoren er mellem 2 cm og 3,5 cm. i diameter.
  BATTERIER: Vibratoren bruger 3. stk. AG13 batterier (medfølger ikke)
  BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk m.fl.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Funny lille rumstérstav til rumstérstaven Alternativ til "strap-on" for at tage hende i begge åbninger samtidig. Samtidig kan en lille vibrator sende vibrationer gennem legetøjet.God kvalitet af silikone, og er rigtig nem at bruge. Passer perfekt på en gennemsnitlig penisstørrelse.
  Vi har brugt den som penis-ring til fyren og analstaven i pigen. Vibrationerne føles kraftigere på fyrens penisrod end pigen kan mærke dem, hvorfor fyre bliver mere stimuleret. Det er som om mellemstykket mellem penisringen og analstaven er alt for fleksibelt til at analstaven rigtigt kan komme til sin ret.
  5 4 1

  Du anmelder: Black Hour Penisring

  Hvordan vurderer du produktet? *