Vagina Kugler Hvide
Vagina Kugler Hvide
69,00 kr
Vagina Kugler Hvide
Vagina Kugler Hvide

Vagina Kugler Hvide

4.5 (1)
69,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vagina Kugler Hvide er et sæt med to lækre bækkenbundkugler, der er ideelle til både nydelse og bækkenbundstræning. Der er nemlig indbygget geishakugler, der roterer når du bevæger dig så du bliver stimuleret mens du leger eller træner.

De to hvide vagina kugler har en diameter på 3,5 cm og er udstyret med en 21 cm lang snor, der gør det nemt at trække kuglerne ud igen efter brug. 

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med dine vaginakugler. Det gør kuglerne nemmere at føre op og giver en mere behagelig oplevelse. Husk også at grenøre dine vagina kugler efter brug, så du er sikret en god hygiejne og så de er klar til næste gang du skal bruge dem.

Læs eventuelt vores guide til træning af bækkenbund på Sinful.dk/blog, hvis du er ny indenfor bækkenbundstræning. På bloggen finder du også vores guide til hvordan du finder de bækkenbundskugler, der passer dig bedst. 

Detaljer

MATERIALE: ABS
PHTHALAT-FRI: Ja
STØRRELSE: 3,5 cm i diameter. Kuglerne har en 21 cm lang snor, der gør det nemt at trække dem ud efter brug. 
BRUGERMANUAL: Dansk. Engelsk, Tysk m.fl

VARENUMMER: 13458.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Vagina kugler

Kuglerne virker rigtig godt til træning af bækkenbunden da der er kugler inden i de to hvide kugler. Så når man bevæger sig, bliver man lidt tvunget til at knibe sammen om dem, da det føles som om man ville tabe dem ellers. De giver ikke nogen nydelse imens man har dem i. Så man skal ikke købe dem, hvis man tænker at det stimulere på enfræk måde. Men efter jeg har brugt dem engang i mellem i et par uge, kan jeg godt mærke at jeg er mere sensitiv under sex. Mega fedt! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk