Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Håndjob
Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Håndjob
79,00 kr
Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Håndjob
Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Håndjob

Zolo Pocket Pool Susie Cue Onani Håndjob

79,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Det bløde onaniprodukt ZOLO Pocket Pool Susie Cue kan bruges alene og sammen med en partner.- ZOLO Pocket Pool Susie Cue føres ned over penis og strækkes i samme bevægelser som ved almen onani. Herved stimulerer sleevet penis med indersidens unikke mønster.- Sleevet er meget fleksibelt og kan strække sig fra 6,5 cm og helt op til 30 cm.- ZOLO Pocket Pool Susie Cue er et engangsprodukt men kan evt. bruges flere gange (læs mere under 'Beskrivelse').

Beskrivelse

ZOLO Pocket Pool Susie Cue er et enkelt og genialt onaniprodukt til mænd. Tag det bløde sleeve ud af kuglen, hæld det medfølgende glidecreme ned i det lille hul, der er i sleevet, og lad penis glide ind.

ZOLO Pocket Pool kan strækkes op til 30 cm i længden og passer til alle penis størrelser. Brug det alene, eller lad din partner tage styringen. Det fungerer som et håndjob, bare meget blødere og mere intenst.

Hver model af ZOLO Pocket Pool har et unikt pirrende mønster indvendigt. Dette mønster går igen på kuglens indpakning (se billede). Du finder alle varianter her i Sinful.dk shoppen. Indersiden af Susie Cue er beklædt med et trekantet mønster, der stimulerer og masserer penis.

ZOLO Pocket Pool er den perfekte rejseledsager til den lystfulde mand. Ingen gætter, hvad det er!

OBS: ZOLO Pocket Pool er lavet som et engangsprodukt, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme.

Hvor mange gange, det kan bruges, vil afhænge af, hvor hård du er ved sleevet, når du bruger det. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
LÆNGDE: 6,5 cm - 30 cm.
DIAMETER: Op til 15 cm.
PASSER TIL: Alle penis størrelser.
GLIDECREME: Vandbaseret 5ml.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om: