Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Forventes på lager igen den 01/02/2021 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

169,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er ideel til dig, der ønsker slank og fast prostata stimulation uden vibrationer.

  Anbefales til dig, der i forvejen har erfaring med anal stimulation.

  Fremstillet i medicinsk plast, der giver dig fast stimulation og lader dig opnå dybe prostata orgasmer.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er udviklet specielt til dig, der ønsker effektiv og fast prostata stimulation, som ikke er alt for fyldig.

  Fordi Classix Prostata Stimulator virker ved hjælp af kroppens naturlige muskelsammentrækninger kan den nydes håndfrit, ligesom du selvfølgelig også kan bevæge den med hænderne, hvis du har lyst. Prostata stimulatoren har en indbygget fod som masserer de erogene zoner ved mellemkødet, i takt med dine bevægelser, og som i øvrigt fungerer som ’stopper’ så stimulatoren bliver hvor den skal.

  Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er fremstillet i medicinsk plast, der giver dig den faste prostata stimulation, der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer. Vi anbefaler, at du bruger en god anal glidecreme sammen med Classix Prostate Stimulator så den bliver mere behagelig at føre op og bruge. Efter brug kan du rengøre den med varmt vand og en sexlegetøj rengøring. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja
  LÆNGDE: 11 cm, hvor af 9,5 cm kan føres ind.
  DIAMETER: 2,7 cm på det bredeste sted.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Endelig legetøjet der rammer ham hvor den skal. Jeg har prøvet lidt forskelligt legetøj på min dejlige elsker, da han gerne ville have vi udforskede den del af ham. Denne lille plastik ting ligner ikke noget der kan noget særligt, men det kan den. Jeg har givet ham så mange prostata orgasmer med den. Når jeg hiver lidt ud i o'et, så presser det den anden del op mod hans mellemkød og når jeg gør det hurtigere og hurtigere og lidt voldsommere, så kan han ikke holde sig tilbage, men får den lækreste prostata orgasme. Så vi anbefaler den.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Køb den før din nabo Vi købte denne udfra at den havde nogle tætte designligheder med "Aneros Helix Syn", men bare billigere.
  Når du får den ud af pakken bliver man måske lidt overrasket over hårdheden af produktet og man kan derfor tvivle på kvaliteten. Men så snart den bliver sat op, så er det en helt anden sag! Den rammer mig absolut lige hvor den skal, om jeg kan næsten for en orgasme uden brug af hænderne.
  De orgasmer jeg får er MEGET længere, og MEGET MEGET kraftigere end hvad jeg tidligere har oplevet.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Giver de kraftigste orgasmer Min søde kæreste købte denne prostata stimulator til mig til brug sammen under sex - og det har jeg været meget taknemmelig for lige siden. Jeg har prøvet den 3 gange nu, og hver gang har mine orgasmer været længere, mere intense og meget meget kraftige.
  Vi har før leget med anal-legetøj, og jeg vil mene at det er et must at man er lidt erfaren, da størrelsen måske godt kan skræmme en lidt.
  Materialet er meget fast men føles godt og glider nemt sammen med glidecreme.
  Den er alle pengene værd.
  5 5 1

  Du anmelder: Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

  Hvordan vurderer du produktet? *