Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Anal Fantasy

Anal Fantasy er en serie af lækkert sexlegetøj, der kan hjælpe dig til endnu bedre og mere stimulerende analsex. Anal Fantasy serien har både produkter til dig, der vil eksperimentere med analsex for første gang og til dig, der allerede har erfaring med analsex.

Anal Fantasy - åbner døren for masser af nydelse

Sexlegetøj til erfarne og nybegyndere

Hvis du bevidst har klikket dig ind på denne side for Anal Fantasy, så er det sandsynligvis fordi du er interesseret i analstimulering og vil finde noget sexlegetøj, som kan bruges til det formål. Selvom der til dels stadig er et tabu omkring denne form for stimulering, så ser det alligevel ud til, at flere og flere har åbnet øjnene for bagdørens mange fornøjelser.

Anus er et område fyldt med erogene zoner, både hos mænd og kvinder, og derfor kan alle opleve en fantastisk nydelse med den rette stimulering, som ikke behøver at ske gennem samleje. Derfor er det faktisk heller ikke nødvendigt med en partner, hvis du gerne vil udforske de mange erogene zoner. Med det rette sexlegetøj kan du sagtens selv tilfredsstille alle dine frække ønsker - og af den grund har Pipedream lanceret produktserien, Anal Fantasy.

I det store sortiment fra Anal Fantasy finder du både noget for nysgerrige nybegyndere og noget til de mere erfarne brugere. Hvis denne form for stimulering er helt nyt for dig, så bør du starte med nogle af de mindre produkter og gradvist øge størrelsen i dit eget tempo. Hvis du derimod har masser af erfaring, så finder der med sikkerhed også nogle varianter, som kan give dig nogle passende og pirrende udfordringer.

Et bredt udvalg af stimulerende produkter

Anal Fantasy tilbyder masser af sexlegetøj, der samlet set dækker en bred vifte af behov og seksuelle lyster. De fleste produkter er desuden meget alsidige, og de kan derfor stimulere anus på flere forskellige måder, hvilket er en stor fordel. Nogle produkter har flere funktioner, så de kan stimulere flere erogene zoner på én gang. Du kan for eksempel finde butt plugs med indbygget penisring eller vibrator, som kan bruges til at forlænge og forbedre mandens erektion eller sende pirrende vibrationer ind i hendes eller hans indre.

I mandens anus finder vi prostata, som er et erogent område tilsvarende kvindens G-punkt. Ved at stimulere dette område kan manden faktisk opnå orgasme, selv uden at berøre penis. Anal Fantasy har masser af sexlegetøj, der kan hjælpe med at opnå denne fantastiske og enestående orgasme for mænd. Du finder det hele her på siden, hvor vi også har masser af andre produkter, der kan give lidt mere udfordrende stimulans. Det kunne for eksempel være de “gabende” butplugs, som udvider sig lige så snart du fører dem ind i anus - eller måske en “tunnel plug”, der lader din partner få et lækkert blik ind i dit indre.

Produkter fra Anal Fantasy er sikre at bruge

Det er vigtigt at tage hensyn til både sikkerhed og hygiejne, når det kommer til sexlegetøj. Inden du tager dit sexlegetøj fra Anal Fantasy i brug skal du huske at rengøre dig selv ordentlig bagi. Det sikrer, at der ikke sker nogle uheld mens du er i gang med den frække leg. Derudover er det en god idé at bruge masser af glidecreme, da anus ikke selv producerer nogen form for smørelse - i modsætning til kvindens vagina.

Påfør gerne masser af glidecreme på både sexlegetøjet og omkring anus indtil alt glider ligesom det skal. Og brug gerne en anal glidecreme, der er specielt udviklet til denne form for stimulering. Denne type glidecreme har en tykkere konsistens og en længere glideevne, der øger din komfort og nydelse.

Produkterne fra Anal Fantasy er lavet af materialer, som er helt sikre at bruge. De indeholder ikke nogle skadelige stoffer andet andet, der er farligt for kroppen. Derudover har samtlige produkter en stopper, som sørger for at de holdes på plads under hele legen og ikke smutter op i anus. Kort sagt, kan du føle dig helt tryg, når du udlever dine inderste fantasier med produkter fra Anal Fantasy.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS