Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler

Klik på billederne for at forstørre dem

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler

Forventes på lager igen den 30/06/2020 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

169,00 kr

Oversigt

Kort info

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls er til dig, der vil have ekstra pirrende anal stimulation.

Vibro Balls har 4 kugler i alt, som du kan indføre én efter én, til du føler dig helt fyldt ud.

Kuglerne følger hver en bevægelse du laver og reagerer med lette "rystelser" oppe i dig, helt uden batterier.

Vibro Balls har en blød overflade af silikone og måler 3,2 cm. i diameter.

Godt at vide

Beskrivelse

Her er et sæt lækre kugler til dig, der vil have ekstra anal stimulation. Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls er udstyret med en mindre kugle indvendigt, der skifter tyngdepunkt når du bevæger dig og reagerer med små "rystelser" oppe i dig. Helt uden brug af batterier.

Vibro Balls har 4 kugler i alt, som du kan indføre én efter én, til du føler dig helt fyldt ud. De har en silkeblød overflade af silikone og en diameter på 3,2 cm.

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls leveres sammen med 1 tube afslappende anal creme, 1 tube glidecreme og 2 stk. finger sleeves, som du kan bruge som opvarmning, før du indfører kuglerne.

Du kan også bruge dem sammen med en partner, hvor du eller din partner trækker dem ud med den lille løkke forneden, lige inden du når klimaks for at forstærke din orgasme.

De rengøres nemt med vand og sæbe, og vi anbefaler, at du også bruger en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
TOTALLÆNGDE: 26 cm. 
DIAMETER KUGLER: 3,2 cm.
MEDFØLGER:  1 tube afslappende anal creme, 1 tube glidecreme, 1 tube sexlegetøjsrens og 2 stk. finger sleeves.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Ikke som forventet De er en del mindre en jeg havde forventet, og giver derfor ikke meget til mig. Jeg bruger dem nu som opvarmning til noget fyldigere. Kan dog anbefale dem hvis man er nybegynder, og gerne vil tage den med ro
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Super stimulerende Elskede de her kugler. Når alle fire er gledet op føler du, at du virkelig er fyldt ud. Lægger du dig på maven og bevæger sig roligt til siderne, så begynder vibrationerne føles. Det er ikke lige så intenst som en vibrator, men rystelserne kommer uforudsigeligt, hvilket gør det super lækkert. Vær obs. på at snoren er nylon og derfor ikke en del af kuglerne. Derfor vil jeg anbefale, at du bruger ekstra god tid på at gøre dem rene efterfølgende.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Fif til anderledes brug, hvis det viser sig ikke helt at være dig! Jeg har indledt et lille sex-forhold med min eks, hvor vi før har haft gang i nogle små buttplugs. Efter lidt tid syntes han vi skulle eksperimentere lidt mere analt, dette gik jeg med til.. og kan nu fortælle at det ikke er mig! MEN jeg syntes kuglerne på en snor var interessant og fik idéen at prøve dem virginalet og ikke nok med det selvfølgelig er dejligt at få de blidt rystende kugler op.. uhh! Im telling you.. at få dem langsomt trukket ud igen! Win win
Med den nye idé til en lidt anden funktion var kuglerne ikke spild at penge og nu noget af det bedste i legen!
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Et frækt pift til anal leg Havde ikke prøvet vibro analkugler før. Produktet var yderst tilfredsstillende. Kuglerne er nemme at få sat op med lidt glidecreme, som bla kom med i pakken. Er blevet en af favoriterne i legetøjsskuffen, og bliver hevet frem hver gang der skal være anal leg. Fantastisk som en del af forspillet. Hvis man blot går rundt kan man mærke kuglerne indvendigt som skurrer rundt. Det at der er fire kugler af en rimelig størrelse, giver derudover også en følelse af dyb penetration.
5 5 1

Du anmelder: Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler

Hvordan vurderer du produktet? *