Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator 1
 • Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator 2
 • Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator 3
 • Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator 4

Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

59,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator er perfekt til pirrende klitoris stimulation.

  Den petite multispeed vibrator i klassisk design er ideel, hvis du leder efter din første vibrator.

  Vibratoren er i ABS-plast med PU-belægning og bruger 1 x AA-batteri, der købes separat.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter din første vibrator eller foretrækker du ganske enkelt nydelse i et petite design? Så er Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator måske noget for dig.

  Den lille vibrator har en afrundet spids for en særlig præcis stimulation samt en glat og lækker overflade, der føles fantastisk mod huden selv på dine mest intime steder.

  Der er rig mulighed for at eksperimentere med både blid og kraftig klitoris stimulation via de skønne multispeed vibrationer, der let justeres på drejeknappen i bunden af vibratoren.

  Find dit favorit niveau, når du tager dig en velfortjent solo stund eller lad din partner hjælpe dig med at ramme helt rigtigt.

  Baseks Ladyfinger er fremstillet i hård ABS-plast med en silkeblød overflade helt uden ftalater. Den bruger 1 x AA-batteri, der købes separat.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast med PU-belægning.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE: 13,6 cm.
  DIAMETER: 2,7 cm.
  VIBRATIONER: Multispeed.
  BATTERITYPE: 1 x AA-batterier (medfølger ikke).
  SPROG: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Meget tilfreds med produkt Denne lille multispeed vibrator er helt fantastisk i forhold til prisen. Den er rigtig nem at bruge og er god til begyndere. For mig fungerer den bedst på klitoris, men kan også bruges indeni, dog er den ret smal og kort, så den ikke fylder ikke en så meget ud, hvis man er til det.
  Jeg havde aldrig prøvet en vibrator før, men var spændt på det og ville gøre forsøget med denne fine lille sag, og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Første gang jeg brugte den, kom jeg 3 gange i streg, hvilket aldrig er sket for mig før - og det er specielt er plus at den kører på batterier og er nem at have med på farten, da den også er rimelig lydsvag. Alt i alt et rigtig godt produkt i forhold til prisen. Kan varmt anbefale!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  God til begyndere Dette legetøj er idéelt til begyndere da den hverken er specielt stor eller dyr. Spidsen er god til klitorisstimulering, men man kan også bruge den til indre stimulering. Personligt synes jeg ikke det er det bedste materiale til indre stimulaton, men fint hvis man lige skal finde ud af om man er til sexlegetøj. Rart med lidt forskellige niveuer af vibration så man gradvist kan skrue længere op (forøvrigt en fin måde at gøre det på med at man skal skrue i bunden). Larmer ikke specielt meget. Nem at gøre rent. Alt i alt skide godt til prisen og et godt førstegangskøb:)
  5 4 1

  Du anmelder: Baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *