Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

baseks

baseks er en serie af de allermest populære typer sexlegetøj til ham, hende og par. Det er perfekt til begyndere og dig, der ønsker at eksperimentere med andre typer sexlegetøj. Det brugervenlige og farverige design gør produkterne nemme at anvende og flotte at se på. Her på siden finder du både klitoris vibratorer, buttplugs, penisringe og meget mere.

Baseks - Sexlegetøjets bland selv slik

Alt hjertet begærer

Det populære brand Baseks producerer sexlegetøj, der er i den lave ende af prisskalaen, således at alle kan være med. Selvom prisen er banket i bund, er der ingen kompromiser, når det kommer til kvaliteten af det store vareudvalg af det danske brand. Derfor kan man sagtens vælge at investere i flere af de skønne produkter fra mærket. Hos Baseks kan du altså finde alt hvad hjertet begærer, når det kommer til sexlegetøj, og det kan bedst beskrives som værende sexlegetøjets variant af bland selv slik. Her er det nemlig muligt for dig at vælge de enkelte produkter, som du står og mangler og opleve glæden ved de sjove og pirrende produkter. Grundet den billige pris er flere af produkterne såkaldte engangsprodukter, der kun virker i en kort periode. Derfor er de oplagte at købe, hvis man vil eksperimentere med nye varianter til legetøjsskuffen.

Smarte farver

Meget sexlegetøj bliver lavet i neutrale farver som sort og natur, da det for mange er denne farve, der er det største hit. Det er dog ikke tilfældet med de skønne produkter fra danske Baseks. Her er der fuld knald på farverne, hvilket er med til at spille op til den legesyge mentalitet, man har, når man skal bruge de lækre og effektive produkter. På trods af at der er tale om et skandinavisk mærke, er det dog ikke de klassiske nordiske vibes, der er tænkt på, da designet på de forskellige produkter blev lavet. Her er fokus på produkternes effektivitet, samt at de skal kunne give en opløftning i humøret. Derfor kan man være sikker på, at der er tænkt over alle små detaljer, når det kommer til produkterne fra mærket. Alt fra udformningen af de forskellige stykker sexlegetøj til farvevalget og tonen af den bestemte farve er planlagt ned til den absolut mindste detalje, for at give dig den absolut bedste oplevelse, når du vælger at købe et af de vilde, farvestrålende produkter.

Baseks er for alle

Som overskriften siger, så er Baseks virkelig for alle. Den lave pris er med til at gøre den til et oplagt valg for nybegynderne inden for sexlegetøj, da den billige pris er med til at gøre det muligt at købe flere forskellige produkter hjem, så man kan teste sig frem til ens personlige favorit. Så snart favoritten er fundet, kan man opgradere til et af de andre produkter, der er at finde hos Sinful. Baseks er dog ikke kun for nybegynderen. Det er også det perfekte mærke til dem, der tidligere har købt sexlegetøj, men som ønsker sig et bredt udvalg af sexlegetøj, der altid giver value for money. De farvestrålende produkter er oplagt at have i sit sortiment af sexlegetøj derhjemme, da de kan fungere som et rigtig godt supplement til nogle af de måske lidt dyrere og vildere ting, der allerede er at finde derhjemme. Alt i alt kan Baseks bedst beskrives som farverigt, festligt og frækt sexlegetøj til alle typer af kvinder og mænd, der er interesserede i kvalitets sexlegetøj til lave priser.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS