Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop
  • Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop
  • Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

139,00 kr

Oversigt

Kort info

Få en pirrende og realistiske onanioplevelse med Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop.

Den har et naturtro design i både form og størrelsen.

Sugekoppen giver rig mulighed for håndfri leg.

Fremstillet i blødt jelly materiale.

Godt at vide

Beskrivelse

Vil du gerne have en pirrende og realistisk onanioplevelse, er Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop et godt valg.

Den har et naturtro udseende med penishoved, årer langs skaftet og kugler. Størrelsen gør den ideel til begyndere, der gerne vil eksperimentere med sexlegetøj og opdage de mange frække glæder ved en dildo.

Sugekoppen i bunden kan placeres på alle faste og jævne overflader og giver dig mulighed for at bruge hænderne til andre ting, mens du leger. Dildoen er fleksibel, men stadig hård nok til at give dig en målrettet stimulation.

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop er fremstillet i blødt jelly materiale.

Detaljer

MATERIALE: Jelly (PVC).
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE: 19 cm (14 cm kan føres ind).
DIAMETER: 3,6 cm (bredeste del).

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Rigtig god Købte egentlig den her som 3. produkt i et "køb 2, betal for 3" tilbud. Men af det jeg fandt, var den faktisk det bedste.

Kæresten har ikke rigtig fundet glæde ved den, ikke fordi den er dårlig. Hun er bare et mærkevare dyr, som åbenbart kun kan bruge de dyreste Lelo produkter. Men de har jo også vibrator ;-)

Til gengæld har vi begge to brugt den analt, og der er den altså ret god. Den fylder, ja, men den er så smidig at det føles temmelig godt.

Den er også så bøjelig, og sidder så godt fast med sugekoppen, at den følger med, ligemeget om man bøjer i ryggen eller retter sig op, hvis man fx. sætter den på væggen i brusenichen. Det er ikke nogen dårlig egenskab, hvis man gerne vil have den op, samtidig med at man tager kæresten. Har før prøvet med forskellige anal plugs, men de sidder der jo bare. Den her den virker!

Den er iøvrigt smagsløs, hvis det har en betydning for dig.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Fantastidk! Super kvalitet, mange muligheder og let at bruge.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Lækkert produkt Føles rar og stimulere åbningen lækkert med det markerede hovedet. Synes den er rigtig lækker, har også brugt den analoge selvom jeg aldrig har gjort i det før. Synes produktet er alle pengene værd :)
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Jeg faldt over denne dildo i 3 for 200,- tilbuddet. Tidligere har jeg brugt en dildo fra "you2toys" (i plastic tror jeg? Den er mega hård og slet ikke bøjelig. Kan ikke anbefales)
Jeg havde aldrig prøvet jelly-materiale før, så det var med en vis skepsis at jeg bestilte det. Jeg tænkte at det nok var sådan noget budding/gele-lignende materiale, men det er det slet ikke. Den er dejligt blød og bøjelig, men slet ikke så slatten som jeg havde forventet. Det er lidt svært at beskrive.

Hvis man er på udkig efter sin første dildo, så vil jeg sige, at den her er helt ideel. Lad endelig være med at købe noget, der er for stort eller hårdt til en start. Jeg taler desværre af erfaring.
Jellyen er også rigtig go til de kvinder (mig selv incl.) der har tendens til at spænde i bækkenbunden under indtrængning.
Den giver godt efter, både på det ene og det andet led - og så er den heller ikke så lang, at man føler, at man får hakket indvoldene i stykker, når man bruger den.

En anden fordel ved jellyen er, at hvis man ikke lige har glidecreme ved hånden (selvom det anbefales på det kraftigste) så kan man godt bruge den uden, simpelthen fordi den er så blød og bøjelig.

Når man modtager den, er den plumberet i meget kraftig plastic. Det, at posen er forseglet, gør at det ikke er muligt at mærke på dildoen før plasticen er brudt.
Det er meget rart at vide, at den ikke har været i 100 forskellige hænder, inden den landede hos mig.
Når man åbner plasticen, lugter det lidt kemisk, lidt som en ny hoppebold, men det er slet ikke slemt. Nogle folk vil nok ikke opdage det.

Dildoen er enormt nem at gøre ren. Jeg har brugt en lille svamp og noget parfume-fri sæbe. Den skal gnubbes lidt under rindende vand for at få sæben godt af.
Når man skal tørre den, skal man være opmærksom på at bruge håndklæder eller lignende, i lyse farver. Dildoen tiltrækker fnug, og mørke fnug på en lys dildo, ser ikke så godt ud.
Tænk i øvrigt over, hvordan du opbevarer den og om dit mørke sengetøj fnugger.
X♡X
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Kan også analt Købte denne sammen med anal stav her på siden og tænkte også at den var da lidt stor. Jeg er meget nybegynder i anal nydelsen verden, så var ikke sikker på jeg var rummelig nok til den, men ak. Med opvarmning via anal staven, så blev der også plads til denne. Sugekoppen fungerer fantastisk og nydelsen er stor, når man sætter sig oven på og kommer i mens.
Men glidecreme og opvarmning er et must hvis den skal bruges til anal leg!!
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Fuck ja.! Okay. lidt større end forventet, Men det gør slet ingenting!
Den har en behagelig "bøjelighed" som bare er helt perfekt! det er da også en anelse praktisk med sugekoppen ;) fungere også godt til forspil!
5 5 1

Du anmelder: Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Hvordan vurderer du produktet? *