Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Seks glidecremer ligger på en turkis baggrund med teksten "Forbrugerrådet Tænk Kemi" i midtenSeks glidecremer ligger på en turkis baggrund med teksten "Forbrugerrådet Tænk Kemi" i midten
Nyheder
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:01/09/2022

Glidecreme Test: A-kolber fra Kemiluppen

Indholdsfortegnelse

Der er efterhånden rigtig meget fokus på, hvad vi kommer på og i vores kroppe. Både fordi vi gerne vil passe på os selv, leve længere, undgå sygdomme og også fordi de fleste af os gerne vil passe på miljøet.

Så når vi nu alligevel er ved at læse ingredienslisterne på dagcremen, håndsæben og yoghurten, hvorfor så ikke også kigge nærmere på ingredienserne i de produkter, så vi udsætter vores mest intime miljøer for?

Forbrugerrådet Tænk Kemi - Test 2020

Hvis du har brug for hjælp til at danne overblik over, hvilke produkter, der matcher dine krav til indhold, så kan du bruge appen Kemiluppen for at få et hurtigt og klart svar. Den er udviklet af Forbrugerrådet Tænk Kemi, som allerede har testet forskellige glidecremer og intimpleje produkter for dig. Du kan se resultatet af testen lige her.

Når et produkt er testet får det en vurdering med kolberne A, B eller C.

Får produktet en A-kolbe betyder det, at det er et godt og anbefalelsesværdigt valg, hvis du gerne vil undgå bestemte kemikalier.

En B-kolbe betyder, at produktet er fri for en lang række af problematiske stoffer, men eksempelvis indeholder enkelte eller lave mængder af noget, du kan være opmærksom på.

Ender produktet med en C-kolbe kan det ikke anbefales at købe, hvis du gerne vil undgå kemikalier, som kan være eksempelvis hormonforstyrrende, allergifremkaldende m.m.

Hvis du vil vide mere om de tre kolber, kan du læse om dem på Tænk Kemis hjemmeside.

Glidecreme med A-kolber hos Sinful

Hos Sinful er vi rigtig glade for tests, der kan hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige glidecreme eller intimplejeprodukt. Og vi er især glade for resultatet af denne test, fordi mange af vores egne skønne glidecremer blev vurderet til en A-kolbe af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

Sinful Aqua Vandbaseret - 100 ml

Glidecremen her er perfekt til alle former for fræk leg. Den har en vandbaseret formel, som gør den velegnet til brug med alle slags sexlegetøj, kondomer, onani og sex. Den har en lækker konsistens og fedter ikke, hverken på huden eller lagnerne.

Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml på hvid baggrund

Sinful Økologisk Vandbaseret - 100 ml

En økologisk glidecreme er et oplagt valg. Og med denne variant fra Sinful får du en vandbaseret glidecreme, så du kan bruge den til alle formål både med og uden kondomer og sexlegetøj.

Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme 100 ml på hvid baggrund

Kaerlig Økologisk Vandbaseret - 75 ml

I Kaerlig glidecremen får du ikke bare økologi. Den vandbaserede og silkebløde formel er også PH-reguleret, allergicertificeret og Svanemærket. Som med andre vandbaserede varianter, kan du bruge den under alle dine intime lege både med og uden kondom og sexlegetøj.

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml på hvid baggrund

Baseks Aqua Vandbaseret - 200 ml

Vælger du glidecremen fra Baseks, får du en vandbaseret variant, som kan blive din nye bedste ven i alle intime lege. Du får en langvarig glideevne og blød konsistens.

Baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml på hvid baggrund

Durex Play Perfect Glide Silikone Glidecreme - 50 ml

Med Durex silikone glidecreme får du en silkeblød oplevelse, som giver et langvarigt glid. Det betyder, at lege kan fortsætte uden glidecremen tørre ind, og der skal smøres på igen og igen.

Durex Play Perfect Glide Silikone Glidecreme 50 ml på hvid baggrund

Protex Vandbaseret - 100 ml

Protex er et af Danmarks største kondommærker, men de har også præsteret denne vandbaserede glidecreme. Den er perfekt at bruge sammen med kondom, men også med sexlegetøj i alle materialer.

Protex Vandbaseret Glidecreme 100 ml på hvid baggrund

Dr. Love Silikone - 50 ml

Foretrækker du en glidecreme baseret på silikone, kan du trygt vælge denne variant fra Dr. Love. Den allergivenlige variant er både perfekt til hud-mod-hud sex og sex med kondom. Den har en langvarig glideevne.

Dr. Love Silikone Glidecreme 50 ml på hvid baggrund

RFSU Klick Natural Vandbaseret - 100 ml

Glidecremen her har en naturlig pH-værdi på 5.0 og er rig på mælkesyre. Den vandbaserede formel gør den ideel til alle frække lege, og den gele agtige konsistens tørrer ikke ud. Den er både dermatologisk og gynækologisk testet.

RFSU Klick Natural Glide Vandbaseret Glidecreme 100 ml på hvid baggrund

RFSU Klick Supreme Silikone - 40 ml

Ønsker du en glidecreme med en længerevarende virkning til sex, med eller uden kondom, så er denne fra RFSU et rigtig godt bud. Den er gynækologisk testet og består udelukkende af silikone.

RFSU Klick Supreme Glide Silikone Glidecreme 40 ml på hvid baggrund

RFSU Sense Me Magic Glide Glidecreme - 75 ml

Vil du havde de bedste egenskaber fra både vand- og silikonebaseret glidecreme, skal du have fingrene i Sense Me fra RFSU. Du kan bruge den med alt sexlegetøj, og nyde den gode glideevne på grund af silikonen. Den vandbaseret del gør den nem at vaske af.

RFSU Sense Me Magic Glide Glidecreme 75 ml på hvid baggrund

YES Oliebaseret Intim - 40 ml

Hils på verdens første økologisk certificerede glidecreme. Den oliebaserede formel giver cremen en utrolig langvarig glideevne, en silkeblød tekstur og en mild duft af honning. Den er særligt velegnet til hud-mod-hud sex og massage, men må ikke bruges med kondomer eller produkter, der indeholder PVC. Den plejer og beskytter det intime miljø.

YES Oliebaseret Intim Glidecreme 40 ml på hvid baggrund

YES Vandbaseret Intim - 50 ml

Med denne model fra YES får du verdens første økologisk certificerede variant. Den både pleje af dit intime miljø og en glidecreme med en vandbaseret formel som kan bruges under alle frække sexfantasier.

YES Vandbaseret Intimpleje og Glidecreme 50 ml på hvid baggrund

Vivag 2-i-1 Intim Gel - 50 ml

Vivag 2-i-1 er oplagt til at bevare kvindens fugtighed, og den kan samtidig bruges som glidecreme.

Vivag 2-i-1 Intim Gel 50 ml på hvid baggrund

Vi håber, at du er blevet lige så begejstret for A-kolberne, som vi er. Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige varianter og ofte skal man kysse et par frøer, inden man finder sin drømme glidecreme. Måske finder du din i en af de ovennævnte eller måske skal du en smut forbi vores store udvalg i shoppen først.

Vi ønsker dig i begge tilfælde en rigtig skånsom, miljøvenlig og velsmurt fornøjelse!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS