Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
En hånd holder en nøgle, mens en mand knæler og tigger. En hånd holder en nøgle, mens en mand knæler og tigger.
Guides
Content Specialist
Sidst opdateret:08/03/2024

Gør klar til Lockdown: Få Styr på Målene til Dit Penisbur

Indholdsfortegnelse

Ah, det evige spørgsmål: Er det størrelsen eller gørelsen?

Når det handler om at vælge det perfekte kyskhedsbur, er svaret krystalklart - størrelsen er altafgørende!

Forestil dig at klemme dig ned i et jakkesæt, der er to størrelser for lille - ubehageligt, ikke? På samme måde kan et bur, der sidder dårligt, klemme, gnide eller i værste fald føre til skader.

Men bare rolig! Vi guider dig gerne på din rejse til den perfekte pasform. Læs med og følg vores trin til at måle din penis og finde dit perfekte kyskhedsmatch.

Sort penisbur med lås
1- Total length, 2- Length, 3- Cage diameter, 4- Gap, 5- Ring

Penisburets Anatomi

Burets anatomi kan variere afhængigt af brand, materiale og design. For at forstå, hvordan man måler sig selv til et kyskhedsbur, er det vigtigt først at gøre sig bekendt med de forskellige dele.

Så find dig til rette og forbered dig på en vigtig anatomitime, hvor vi giver dig en hurtig gennemgang af nogle af de vigtigste af burets komponenter.

 • Basisring: Denne ring omkranser bunden af penis og pungen og giver støtte og stabilitet til buret.

 • Penisbur: Designet til at holde penis slap og indespærret, så bæreren ikke kan opnå en fuld erektion (i hvert fald ikke uden let ubehag).

 • Mellemrum: Her tales der om mellemrummet mellem basisringen og buret, der ofte er sikret med stifter. Rummet er skræddersyet til at imødekomme den naturlige placering af pungen og sikre, at buret bliver siddende.

 • Åbning til vandladning: Gør vandladning og bevægelse af forhuden mulig, samtidig med at det lader dig kombinere kyskhedsleg med sounding.

 • Lås: Låsen symboliserer overdragelsen af kontrol og er i de fleste tilfælde den vigtigste og mest spændende del af dynamikken. Nøglen til buret overdrages til en udvalgt nøgleholder og giver legen et ekstra pirrende element.

Inden Du Måler

Før du begynder, er det vigtigt, at din penis er i en helt slap tilstand. Hvis du forsøger at måle, mens du er halvt erigeret, helt erigeret eller indskrumpet, vil det føre til upræcise målinger og resultere i, at du vælger den forkerte størrelse.

Find et privat sted, hvor du ubekymret kan fokusere på at måle. Vi anbefaler, at du gør det i et rum og ved en temperatur, som du er vant til, da et for koldt eller varmt rum kan påvirke din penis' størrelse og tilstand.

Hvad Du Skal Bruge:

Nu, hvor vi ved, hvad vi måler efter, og hvorfor det er så vigtigt, kan vi tale om værktøjer. Her er hvad du skal bruge for at sikre en tæt og behagelig pasform:

 1. En tyk snor, der ikke er elastisk og er lysere i farven end din tusch
 2. Saks
 3. Tusch
 4. Stabil lineal
 5. Et sted at skrive dine mål ned
En snor bliver bundet om en penis og derefter placeret oven på en lineal.

Trin-for-trin Guide til at Måle

Vi ved, at du er lige så spændt på at finde din størrelse, som vi er, så lad os komme i gang!

Mål til Basisringen

 • Mens du står op, vikler du den tykke snor rundt om bunden af din penis og testiklerne. Den skal sidde tæt, men sørg for, at du stadig kan få din lillefinger ind under snoren, når den er spændt.

 • Knuden skal være stram, men stadig let at fjerne i tilfælde af en nødsituation. På den måde er du sikker på, at knuden ikke løsner sig med tiden, og du ender med et måleresultat, der er for stort.

 • Behold snoren på i mindst 5 minutter. Hvis det er muligt, så tjek, om du kan tisse, mens den stadig er på.

 • Når du har haft snoren på i 15-20 minutter eller længere, uden at det føltes ubehageligt, skal du bruge tuschen til at markere knudens position. Klip eller bind snoren op, og læg den ved siden af din lineal for at se målet. Skriv altid resultaterne ned.

Hvis du oplever smerte eller misfarvning, skal du straks klippe snoren af. Det betyder, at snoren er for stram.

En snor bliver bundet om en penis og derefter placeret oven på en lineal.

Mål til Burets Inderside

Brug den samme proces til at måle omkredsen af det tykkeste sted på din penis, mens du er slap.

Mål til Burets Længde

Nu er vi kommet til længden på dit bur. Find en stabil overflade, f.eks. et bord, og placer din helt slappe penis ved siden af eller oven på en flad, stabil lineal.

Mål forsigtigt fra roden til spidsen, og husk, at vi ikke prøver at slå rekorder - så undgå at skubbe på linealen, da det kan give dig et forkert resultat.

Det er afgørende, at du måler længden rigtig. En forkert længde kan resultere i en for stram pasform eller uønsket vokseplads mellem din penis og buret, hvilket modvirker formålet med hele kyskhedseventyret.

En smilende penis i et bur

Gentag for Præcision

Temperatursvinginger, hydrering og ophidselsesniveau kan påvirke din penis' størrelse. Så for at sikre de mest præcise mål anbefaler vi, at du måler din penis på forskellige tidspunkter af dagen over et par dage.

Resultaterne

Sørg for at skrive dine mål ned i løbet af dagen. Når du har samlet dine data, kan du beregne omkredsen af din gennemsnitsstørrelse. Match det endelige resultat med den ringstørrelse, der er tættest på - og rund altid op, hvis du er i tvivl.

Klar til at Blive Buret Inde?

Når du har fundet dine mål, er det endelig tid til at udforske de forskellige typer af penisbure og finde den perfekte pasform. Kig efter produkter, der passer til dine mål, eller som har justerbare funktioner, så du kan tilpasse pasformen.

Med den rigtige pasform kan du udforske kyskhedsverdenen og opleve nydelse, spænding og tilfredsstillelse på helt nye måder. God måling!

En penis i et bur, mens en nøgle med ben træder på den

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS