Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Penisbure

Oplev ultimativ underkastelse med et penisbur og lad din partner eller dominant tage kontrol over din maskulinitet. Hengiv dig til dynamikken ved underkastelse og dominans, og tilføj et pirrende twist til din intime leg, der kombinerer nydelse og uimodståelig straf.

Penisbur til BDSM og dominansleg

Hvad er et pikbur?

Et penisbur er et frækt og pirrende kyskhedsbælte til penis, der både kan bruges kortvarigt, f.eks. som del af et forspil, eller længerevarende, som del af frække fetish lege, hvor bæreren nægtes orgasme.

Historisk set er penisburet en kyskhedsanordning, der siden renæssancen har været brugt til at forebygge onani og samleje. I renæssancen blev det både brugt til at beskytte sine døtres uskyld og til at forebygge seksuelle fristelser blandt udvalgte mennesker.

Der er sket en del siden dengang. I dag bruges pikburet i høj grad i BDSM-universet til dominanslege, som kan foregå i alt fra et par minutter til flere timer eller uger. Det er kun fantasien, der sætter grænser i disse frække lege.

Det er vigtigt at sikre sig at begge parter er med på legen, og at I ved hvor hinandens grænser går, så det bliver en god oplevelse for alle involveret. Når I først er kommet i gang med at bruge et penisbur, er det utrolig afhængighedsdannende.

Hvordan bruger man et kyskhedsbur?

Produktet virker ved at bæltet føres op omkring penis og låses fast med en ring, der sidder bag pungen. Når låsen er lukket, sidder kyskhedsburet fast, og bæreren kan dermed ikke få orgasme, da hverken onani eller samleje er muligt.

Det bliver låst med en hængelås af enten plast eller metal, og det er så nøglebæreren - den dominante - der bestemmer, hvor længe legetøjet skal bæres. Bliver det fjernet uden tilladelse, kan nøglebæreren stille én til regnskab for ulydighed.

Vi anbefaler at bruge lidt glidecreme, når du tager penisburet på. Der følger altid en lås med til selve selen, men skulle du være interesseret i ekstra tilbehør, såsom en ekstra lås, låsestifter eller noget helt tredje, kan du selvfølgelig også finde det her.

Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige størrelse, kan du finde tips til dette i vores måleguide til penisbure.

Stort udvalg af chastity cages

I vores store udvalg finder du mange forskellige chastity cages fra populære brands som Mancage, HolyTrainer og Master Series. De har mange forskellige varianter i alt fra metal og silikone til stål og plastik, med og uden huller omkring penis. Der findes også udgaver, der har et integreret penis plug, som tilføjer en ekstra pirrende dimension til legen. Fælles for alle produkterne er, at de kan låses med en hængelås, hvilket giver nøglebæreren den fulde kontrol.

Der findes også bælter med elektrisk stimulation, og her er Mystim et godt og solidt valg. Med deres serie af Public Enemy har de skabt en række elektro-penisbure, der kan styres ved forskellige intensiteter.

Hvis du er ny i denne verden og har brug for vejledning til at vælge det rette produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS