Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil  1
  • Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil  2
  • Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil  3

Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

69,00 kr

Kort info

Kort info

Kast Lover Dice terningerne og den erotiske leg er skudt i gang.

Et sjovt spil med en masse forskellige frække udfordringer.

Love Dice terningerne bestemmer, hvor, hvordan og med hvad, I skal kysse, slikke eller røre.

I designer selv terningerne med de medfølgende klistermærker.

Perfekt som et lille krydderi til jeres sexliv.

Godt at vide

Beskrivelse

”Kys hinanden i nakken ude i bilen!” Sådan kan én af udfordringer lyde i spillet med Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil. Spillet består af 3 terninger. Når I kaster dem, vil I få en udfordring der bestemmer: hvad I skal gøre (f.eks. slikke), hvor på kroppen I skal gøre det (f.eks. i øret) og hvor I skal gøre det (f.eks. i badekaret).

Lucky Love Dice Terninge Spil er en sjov erotisk parleg, hvor I kan udfordre og samtidig nyde hinanden i fulde drag. Spillet er perfekt, hvis I ønsker at sætte lidt krydderi på jeres sexliv.

Terningerne er blanke fra starten. I skal med de medfølgende klistermærker selv designe jeres terninger, så I får dem præcis, som I vil have dem. Derefter må I lade tilfældighederne og terningerne tage den fulde kontrol over jeres frække udfordringer.  

9 af klistermærkerne er designet med billeder af ting bl.a. en seng, et badekar og en bil. Andre 9 indeholder tekst, der beskriver forskellige kropsdele, bl.a. mund, navle, nakke, øre og fødder. Og de resterende 9 beskriver ting, man skal gøre bl.a. dufte, slikke, bide, sutte og kysse.

Detaljer

TERNINGER: 3 stk.
KLISTERMÆRKER: 27 stk.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Brugervenlighed
Romantisk
Sjovhedsfaktor
Godt for hende
Godt for ham
Færre begrænsninger Lidt mere avanceret sæt terninger - dog ingen udfordring her!
Fedt med hjemmelavede sammensætninger :)
5 5 1
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Romantisk
Sjovhedsfaktor
Godt for hende
Godt for ham
En anelse for blødt Disse "lucky" love dices er en fin ide, med blød erotik forbundet. Der er nogle klistermærker (som medfølger) der sættes på terningerne, hvorefter de i kombination med hinanden, skaber en aktivitet man skal gøre. Problemet er, at de kombinerede aktiviteter, ofte er lidt for kedelige - de er simpelthen for bløde, til vores smag.
Tror de vil passe fint til parret, som ønsker at skabe noget mere erotik og gøre deres sexliv lidt mere spændende, såfremt parret har svært ved at få ideer til nye ting. Så hvis dette er Jer, go right ahead! :)
Vi gjorde det, at vi simpelthen klistrede andre ting på terningerne, som pludselig gjorde det hele meget sjovere :)
5 3 1
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Romantisk
Sjovhedsfaktor
Godt for hende
Godt for ham
Lidt meh, men god til at starte kinky ideer. Rigtig gode for dem der starter op med at skulle prøve nogle lidt nye ting, men mangler lidt den ekstra "omf" der kan bringe en ud i grænse situationer, der kunne være lidt spændene.
De seksuelle tiltag er lidt bløde i erotikken, så de kan bruges bedst som optakt, eller til at give en pirrende følelse, hvis de bruges som en "ting der kommer til at ske" på en dag, men ikke meget
5 4 1

Du anmelder: Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.