Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets skaber produkter til alle elskende par med speciel fokus på erotisk og romantisk forspil, hvor især duft, smag, lyd og andre sanser er i højsædet. Serien giver dig og din partner intense pirrende oplevelser med hinanden og er perfekte som en romantisk eller fræk gave. 

Bijoux Indiscrets - sensuel, forførende og sanselig nydelse

Bijoux Indiscrets - En spansk lidenskab

Historien om Bijoux Indiscrets er en fortælling om vaskeægte spansk lidenskab. I 2006 besluttede tre unge iværksættere fulde af ideer og entusiasme at give sig i kast med et eventyrligt projekt, som lå deres hjerter nær. De ville skabe et stærkt, mainstream erotisk brand, som brød med tabuet omkring erotisk tilbehør, og designe stilfulde produkter, som henvendte sig til helt almindelige singler og par. Bijoux Indiscrets blev født i en garage i Barcelona, og dermed begyndte de tre iværksætteres rejse, som den gør for mange andre iværksættere før dem; med masser af passion og gå-på-mod, men mangel på kapital og investorer. Med masser af hårdt arbejde, dedikation og jernvilje lykkedes det lidt efter lidt de tre ildsjæle at få foden indenfor på markedet. I dag har virksomheden kæmpe succes - både i Europa og resten af verden. Hvis du ikke allerede har købt Bijoux Indiscrets fantastiske produkter på vores webshop (hvad du selvfølgelig skal skynde dig at gøre, hvis du elsker sex), så er du muligvis stødt på deres forførende og chic produkter andetsteds. Bijoux Indiscrets bliver nemlig både forhandlet i stormagasiner, lingeri butikker og forretninger med livsstilsprodukter i mere end 40 lande.

Inspireret af Edens Have

Bijoux Indiscrets hedder ikke Bijoux Indiscrets for ingenting. Da de tre unge kvindelige iværksættere skulle navngive deres virksomhed, lod de sig inspirere af den erotiske fortælling “Les Bijoux Indiscrets”, som blev skrevet af den franske forfatter og filosof Denis Diderot helt tilbage i 1748 (!). Fortællingen beskriver de erotiske møder og intense kærlighedsaffærer, der opstår mellem historiens hovedpersoner, som ved et tilfælde får adgang til Edens Have, hvor de finder en magisk ring, der giver dem mulighed for at udleve alle deres hedeste fantasier. Det er den ring, Bijoux Indiscrets bruger som logo, og de har selvfølgelig også lavet én, der giver dig og din sexpartner mulighed for at besøge jeres helt egen secret garden. Den diamant-formede Twenty One Vibrating Diamond fra Bijoux Indiscrets gemmer på en en effektiv vibrator, der er ideel til pirrende klitoris stimulation eller til at kilde hans erogene zoner med. Diamanten har hele 7 forskellige vibrationsmønstre, og dens bløde kanter gør det supernemt at variere og målrette stimulationen. Og det allerbedste af det hele? Den magiske ring er 100 % vandtæt, så du (eller I) kan tage den med ud i karbadet eller under bruseren og kæle med jer selv eller hinanden.

Bijoux Indiscrets giver uforglemmelige øjeblikke

Bijoux Indiscrets er til dig (eller jer), som elsker magien og mystikken i det erotiske univers. Med Bijoux Indiscrets sensuelle accessories og legetøj kan du og din partner (gen)finde gnisten i jeres parforhold, fyre grundigt op under det gensidige begær og skabe uforglemmelige øjeblikke af nydelse. Giv for eksempel din partner en lækker, pirrende massage med Bijoux Indiscrets silkebløde massageolie, og top oplevelsen af med at vække din bedre halvdels sanser til live med den lille Pom Pom kildefjer. Har I en sød tand for This block is deleted,Remove this placeholderaf den blide slags, så pift lagengymnastikken op med et par Bijoux Za za zu fjer håndjern, der er ideelle til rollespil og fiksering for begyndere. Vil I lidt længere ud af dominans skalaen, så prøv de elegante og kinky Maze håndleds manchetter med justerbare remme. Er hun vild med at strippe? Så bed hende give dig et lille peep show, hvor hun har dekoreret sin barm med de smukke Bijoux Mimi selvsiddende brystsmykker med rhinsten, eller bed hende forføre bukserne af dig iført den hemmelighedsfulde og pirrende Anna maske og den rå og sexede Maze by Bijoux Indiscrets hofteholder.  

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS