CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt 1
 • CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt 2
 • CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt 3
 • CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt 4

CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

449,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Inspire Dilator sættet fra CalExotics er det perfekte sæt til dig, som gerne vil vænne dig til at have noget oppe - hvad end det er vaginalt eller analt.

  5 stk. ergonomisk formede dilators i gradueret størrelse både m.h.t. længde og tykkelse.

  Fremstillet i blødt og behageligt medicinsk silikone.

  Dette sæt kan bruges til både bækkenbundstræning og til sensuelle og lystfyldte lege med dig selv eller en partner.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Inspire Dilator sættet fra amerikanske CalExotics er det perfekte sæt til dig, som gerne vil vænne dig til at have noget oppe - hvad end det er vaginalt eller analt.

  Indeholder 5 stk. dilators i gradueret størrelse både m.h.t. længde og tykkelse. Den mindste er ikke større end en finger og den største som en lille dildo. På den måde kan du træne dig op i dit helt eget tempo.

  Fremstillet i blødt og behageligt medicinsk silikone. Hver dilator ender i en ring, som sikrer dig optimal kontrol. Især ved anal brug bør du være opmærksom på at holde fast i dilatoren, så den bliver, hvor den skal.

  Sættet kan bruges til både bækkenbundstræning, ved vaginisme og til sensuelle og lystfyldte lege med dig selv eller en partner.

  Ved brug til træning af musklerne i bækkenbunden giver du din partner en strammere, mere intens følelse, mens du selv oplever øget kontrol, styrke og ekstra stærke orgasmer.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  DILATOR LÆNGDE: 7,5 - 14 cm.
  DILATOR DIAMETER: 1,25 - 3,25 cm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Afhjulpet underlivssmerter Jeg kunne slet ikke have sex, fordi jeg spændte så meget op. Diliatorerne har virkelig afhjulpet mit problem, så jeg spænder slet ikke mere. Virkelig en hjælp til mit underliv.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Super produkt! De er så nemme at bruge. Man starter med den mindste først, også videre op indtil man føler sig komfortabel. Ringen for enden er virkelig smart. Jeg har myoser i underlivet og dette produkt har hjulpet mig rigtig meget. Jeg anbefaler dette produkt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Super god produkt Jeg vil stærkt anbefale dette produkt, dette har hjulpet mig meget med mine underlivsspændinger. Da jeg brugte sættet første gang, var det nærmest umuligt for mig at bruge den mindste dilator, det var meget smertefuldt, og jeg mistede helt håbet om at jeg en skønne dag vil kunne bruge den største str i sættet. Men jeg tog den med ro og brugte dagligt sættet og for hver gang slappede musklerne mere og mere af. I dag har jeg næsten gennemført den sidste str dilator i sættet. Jeg er så glad og tilfreds for at have købt dette sæt, Det har ændret mit liv. De er utrolig behagelige at bruge og meget nemt at få renset. Så hvis du lider af veganisme som jeg, Så tøv ikke med at købe dette produkt!
  5 5 1

  Du anmelder: CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *