CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt
449,00 kr
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt  1
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt  2
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt  3
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt  4

CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt

5.0 (3)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
449,00 kr
Oversigt
Kort info

Kort info

Inspire Dilator sættet fra CalExotics er det perfekte sæt til dig, som gerne vil vænne dig til at have noget oppe - hvad end det er vaginalt eller analt.

5 stk. ergonomisk formede dilators i gradueret størrelse både m.h.t. længde og tykkelse.

Fremstillet i blødt og behageligt medicinsk silikone.

Dette sæt kan bruges til både bækkenbundstræning og til sensuelle og lystfyldte lege med dig selv eller en partner.

Beskrivelse

Inspire Dilator sættet fra amerikanske CalExotics er det perfekte sæt til dig, som gerne vil vænne dig til at have noget oppe - hvad end det er vaginalt eller analt.

Indeholder 5 stk. dilators i gradueret størrelse både m.h.t. længde og tykkelse. Den mindste er ikke større end en finger og den største som en lille dildo. På den måde kan du træne dig op i dit helt eget tempo.

Fremstillet i blødt og behageligt medicinsk silikone. Hver dilator ender i en ring, som sikrer dig optimal kontrol. Især ved anal brug bør du være opmærksom på at holde fast i dilatoren, så den bliver, hvor den skal.

Sættet kan bruges til både bækkenbundstræning, ved vaginisme og til sensuelle og lystfyldte lege med dig selv eller en partner.

Ved brug til træning af musklerne i bækkenbunden giver du din partner en strammere, mere intens følelse, mens du selv oplever øget kontrol, styrke og ekstra stærke orgasmer.

Detaljer

MATERIALE: Silikone.
VANDTÆT: Ja.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk.
DILATOR LÆNGDE: 7,5 - 14 cm.
DILATOR DIAMETER: 1,25 - 3,25 cm.

VARENUMMER: 16596.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Afhjulpet underlivssmerter

Jeg kunne slet ikke have sex, fordi jeg spændte så meget op. Diliatorerne har virkelig afhjulpet mit problem, så jeg spænder slet ikke mere. Virkelig en hjælp til mit underliv. Læs mere

-
5 5 1
Super produkt!

De er så nemme at bruge. Man starter med den mindste først, også videre op indtil man føler sig komfortabel. Ringen for enden er virkelig smart. Jeg har myoser i underlivet og dette produkt har hjulpet mig rigtig meget. Jeg anbefaler dette produkt. Læs mere

-
5 5 1
Super god produkt

Jeg vil stærkt anbefale dette produkt, dette har hjulpet mig meget med mine underlivsspændinger. Da jeg brugte sættet første gang, var det nærmest umuligt for mig at bruge den mindste dilator, det var meget smertefuldt, og jeg mistede helt håbet om at jeg en skønne dag vil kunne bruge den største str i sættet. Men jeg tog den med ro ogbrugte dagligt sættet og for hver gang slappede musklerne mere og mere af. I dag har jeg næsten gennemført den sidste str dilator i sættet. Jeg er så glad og tilfreds forat have købt dette sæt, Det har ændret mit liv. De er utrolig behagelige at bruge og meget nemt at få renset. Så hvis du lider af veganisme som jeg, Så tøv ikke med atkøbe dette produkt! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk