BLACK FRIDAY - SPAR OP TIL 80%

Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør

Klik på billederne for at forstørre dem

Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Clean Stream Comfort Nozzle tilbehør sikrer høj hygiejne ved intimrengøring.

  Med sin længde på 24 cm. sikre den en dyb rengøring.

  Kan skrues direkte på din bruseslange eller på Clean Stream Anal Rengørings sæt.

  Er produceret i fleksibelt silikone.

  Brusehoved og tilbehør til douche medfølger.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør hjælper dig til at holde hygiejnen er i top, inden du kaster dig ud i anal leg, hvor hygiejnen er vigtig for en god og nydelsesfuld oplevelse.

  Dette Comfort Nozzle tilbehør er med til at sikre, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser under legen, som kan virke afskrækkende.

  Tilbehøret kan enten fastspændes på din bruseslange eller bruges til til Clean Stream Anal Rengørings Sæt (som også kan købes her i shoppen), hvis du ønsker en længere renselængde invendigt pga det lange fleksible brusehoved.

  Hvis du bruger tilbehøret sammen med din bruseslange, skal du være opmærksom på, hvor meget vand du skyller ud i tarmene. 

  Sådan bruger du Clean Stream Silicone Comfort Nozzle:
  Fastspænd brusehovedet på din bruseslange eller douche. Herefter kan du selv styre præcis, hvilken temperatur og retning du ønsker vandet i. Vi anbefaler kropstempereret vand, eller vand, der er max. er 40 grader varmt. Gentag processen indtil at vandet, der ryger ned i toilettet, ser rent ud.

  Du kan med fordel bruge en vandbaseret anal glidecreme under rengøringen, så det bliver mere behageligt at føre dit Comfort Nozzle ind. 

  Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør kan skoldes i kogende vand efter brug (Obs! Nedsænk det ikke ned i kogende vand men skold det blot kort!).

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  LÆNGDE: 24 cm. (indførbar)
  DIAMETER: 1,7 cm.
  DIAMETER GEVIND: 2 cm.
  VANDTÆT Ja.
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Fantastisk Produkt, Bedste Køb Rigtig nem og hurtig med at få gjort sig ren. Rigtig god kavlitet. Bedste køb jeg har gjort mig. Den er meget nem og bruge men Husk! lidt glidecream. Er rigtig glad for produktet.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Intimtengøring kan vist ikke være nemmere... For en uerfaren analdyrker kan størrelsen på slangen godt virke lidt intimiderende, men lidt let forberedelse med en finger og lidt god glidecreme gør det nemt at få slangen ind - selv for den uerfarne. Længden gør at den potentielt kan stikkes så langt ind at der kan rengøres så dybt at ALLE lyster kan mødes uden at der dukker overraskelser op midt under det sjove.

  Slangen er tilpas fast i det, til at den er nem at indføre, men samtidig tilpas smidig til at undgå ubehag. Silikonen virker dog en anelse “billig”, selvom den er både glat og tyk. Den har bare lidt kemi-dunst, når mannpakker den op.

  Jeg kunne godt savne lidt huller til siderne i slangens længde (bare i de første par cm), så man får fornemmelsen af, at tarmen bliver “spulet” lidt mere ved indførsel - men produktet virker dog udmærket!

  Hvis du bruger bruserslangen, så vær for guds skyld forsigtig med vandtryk, mængde og temperatur. Og så er det selvsagt en fordel at have toilet lige ved siden af bruseren :-)
  5 5 1

  Du anmelder: Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør

  Hvordan vurderer du produktet? *