3 for 498 kr.

Velkommen til vores 3 for 498-kategori, der er fyldt med masser af frækt sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Hvis du ønsker frække produkter i høj kvalitet, til en lav pris, så er du landet på det helt rette sted. I kategorien med 3 for 498kroner har vi nemlig samlet nogle af de mest populære modeller, som du altid får til fem hundrede kroner, når du vælge tre styks.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
All Black (1)
Anal Fantasy Collection (3)
baseks (22)
beGLOSS (1)
Big Boy (1)
Big Teaze Toys (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Black Level (1)
Blue Line (1)
Bound (1)
CalExotics (4)
Clean Stream (2)
Cobeco (2)
Cottelli Collection (6)
Creative Conceptions (5)
Doc Johnson (6)
E-stim Systems (1)
expired_Xl Sucker (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Fantasy Lingerie (4)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Series (2)
Fifty Shades of Grey (7)
Flutschi (1)
Fun Factory (1)
H2O (1)
ID Lube (1)
Joydivision (4)
Just Glide (1)
Kheper Games (1)
Kiotos (1)
Le Désir (7)
Leg Avenue (1)
Love To Love (1)
Loving Joy (2)
Malesation (2)
Master Series (3)
Mr. Membr (4)
NMC (1)
NO:XQSE (2)
Nortie (4)
Obaie (9)
Penis XXL (1)
pjur (3)
Pump Worx (1)
Real Feel (1)
Rimba (1)
Rocks Off (5)
Satisfyer (2)
Seven Creations (3)
Sex & Mischief (3)
Sinful (1)
Skins (1)
Sportsheets (3)
SvenJoyment (6)
Svenjoyment (6)
Tease & Please (1)
Trinity Vibes (1)
Vivishine (1)
Wand Essentials (1)
Willie City (12)
XLsucker (1)
YesforLov (1)
You2Toys (12)
Zado (1)
Vis alle 195 produkter
Du har set 48 af 195 produkter
Hent flere

3 for 498 kroner - Høj kvalitet til lav pris

Hvad betyder 3 for 498 kroner?

Det siger næsten sig selv, men 3 for 498 kroner betyder ganske enkelt, at du frit kan vælge tre produkter, som du får til en samlet pris på kun fem hundrede kroner. Det gælder alt det sexlegetøj, som du finder her på siden - uanset førpris. Du kan altså være heldig at finde noget sexlegetøj, som har en høj normalpris, men fordi de er en del af denne kategori, så får du dem billigere, hvis du samtidig køber nogle andre produkter.

Vi sørger løbende for at opdatere sortimentet her på siden, så du hele tiden har et stort udvalg at vælge imellem. Det betyder også, at du skal være hurtigt, hvis du allerede har fundet tre produkter, som du gerne vil have til den helt fordelagtige pris. Vi kan nemlig ikke love, at de fortsat er en del af vores 3 for 498-kategori, når du kommer tilbage næste gang.

Skulle du være så heldig at finde seks stykker sexlegetøj, som du bare må eje, så er det heldigvis ikke noget problem. Hver gang du tilføjer tre produkter til din kurv, som du finder her på siden, så bliver prisen automatisk omregnet til fem hundrede kroner. Der kan altså være masser af penge at spare, når du shopper dit erotiske legetøj fra denne kategori.

Sexlegetøj for enhver smag

Produkterne i denne kategori kan variere, da vi løbende laver udskiftninger i sortimentet, så der hele tiden er noget for enhver smag. Det er nemlig vigtigt for os, at alle får mulighed for at købe sexlegetøj til denne helt særlige og fordelagtige pris.

Kategorien med 3 for 498 kroner vil altid være fyldt med noget af det mest populære sexlegetøj af den højeste kvalitet, så du med sikkerhed får noget for pengene. Hvis du tager et hurtigt kig ned over det store udvalg, så vil sikkert også opdage, at der gemmer sig lidt af hvert. Vi har nemlig sørget for, at der både er lidt frækt til kvinderne, mændene og parrene. Det gælder uanset om man er til anal legetøj, fetish legetøj eller noget helt tredje.

Du finder altså både onaniprodukter til mænd, vibratorer til kvinder, sexet undertøj og lingeri, sexlegetøjs bokse og meget, meget mere. Her skal vi selvfølgelig huske at understrege, at du altid får 3 for 498 kroner - uanset førpris og uanset om du vælger ét produkt til mænd, ét andet til kvinder og et tredje til par. Du kan altså frit vælge tre produkter herfra siden og du vil altid få dem til den skarpe pris på kun fem hundrede kroner.

Find dine nye favoritter

Vi håber meget, at du i vores kategori med 3 for 498 kroner finder dine tre nye favoritter til natbordsskuffen, som du enten kan bruge til en fræk omgang solohygge eller sammen med din partner. Måske finder du nogle produkter, som kan hjælpe dig med at udforske din krop, bringe mere nærhed ind i parforholdet eller åbne op for nogle nye oplevelser.

Hos Sinful mener vi, at alle har mulighed for at opnå endnu bedre sex med det rette sexlegetøj. De frække produkter kan åbne op for en helt ny verden af spændende oplevelser samt pirrende og intense følelser. De kan også hjælpe dig med at udleve dine fantasier - og det gælder uanset om du er single eller har en fast partner, som du har været sammen med i kort eller lang tid.

Hvis du har spørgsmål til nogle bestemte modeller fra denne kategori med 3 for 498 kroner eller andre produkter fra vores store sortiment, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk