ElectraStim Elektro Penisringe

Klik på billederne for at forstørre dem

 • ElectraStim Elektro Penisringe 1

ElectraStim Elektro Penisringe

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Sæt strøm til penisringene og mærk de pirrende elektriske impulser.

  Penisringeneskal tilsluttes et elektro apparat.

  Indeholder 2 penisringe. Én til penis og én til kuglerne.

  Ideel til frække dominas lege.

  Passer til elektro apparater fra Mystim og Rimba.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Disse ElectraStim Elektro penisringe er beregnet til at tilslutte et elektro apparat, hvorved du så vil få elektrisk stimulation.

  Sæt den ene ring ned over din penis og den anden ring ned over pungen og stram til, så de sidder som den skal (penisringene er lavet af gummi, så de udvider sig, når du får erektion). Sæt elektro apparatets ledninger til penisringene, tænd for strømmen og nyd de stimulerende elektriske impulser.

  De to ElectraStim Elektro Penisringe er unipolare, så du skal kun koble én ledning til hver af penisringene og altså IKKE begge ledninger til kun én penisring. 

  Penisringene er justerbare og kan passe en penis med op til 7 cm i diameter.

  OBS: Penisringen passer bl.a. til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box, der sælges separat.

  Hvis du allerede har et elektro apparat, skal denne have 2 mm han-stik for at du kan bruge disse penisringe. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Detaljer

  MATERIALE: Gummi
  STØRRELSE: Passer en penis med diameter på op til 7 cm.
  JUSTERBAR: Ja.
  STIK: 2 mm hun-stik.
  PASSER TIL: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat og Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Nem at montere. Materialet er behageligt at røre ved og de er rimeligt nemme at stramme op, men når først du er smurt ind i glidecreme, så kan det godt være svært at få dem strammet yderligere, men det kan lade sig gøre. De er nemme at montere og løkkerne kan blive ret store så det er nemt at få testiklerne ind i dem. Kontakten til huden kan variere også selvom man giver den gas med glidecreme. Kan godt give en lidt stikkende fornemmelse.
  5 3 1

  Du anmelder: ElectraStim Elektro Penisringe

  Hvordan vurderer du produktet? *