Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Electrastim

ElectraStim er et sexlegetøjsbrand, der har specialiseret sig i elektrisk stimulation. ElectraStim er udviklet med sikkerhed og kvalitet for øje, så du trygt kan give dig hen til den pirrende elektriske stimulation og bare nyde.

Elektriske ElectraStim er førende indenfor elektro sex

ElectraStim er elektrisk og elektro

Når man siger elektro sexlegetøj, må man også sige ElectraStim og hvis ikke så har man sovet i timen. For ElectraStim er førende infor markedet på elektrosexlegetøj og elektrosex. Elektrisk stimulation har fundet sted lige så længe som vi har haft elektricitet. Det er bare de færreste der vil indrømme det. Og hvorfor så det? Ja måske det kan have noget at gøre med at det gør jo ondt at få et rap over nallerne så hvorfor skulle man synes det er frækt og tænde på det.

Ikke desto mindre er det sådan det forholder sig for de fleste udøvere af elektro sex. Den målgruppe har ElectraStim samlet op i forbifarten og produceret sexlegetøj som stimulerer sanserne gennem små elektrochok og de er faktisk lykkedes meget godt med det. For eksempel producerer ElectraStim et onani rør til mænd som kombinerer stød og pulserende bevægelser som giver helt fantastiske og dybdegående orgasmer igen og igen. Det er et meget anbefalelsesværdigt elektro produkt som vi er meget begejstret for her hos Sinful. Skal det være mere chokerende så er vi ude i penisringe som kan kobles til strøm og det føles meget kinky.

Elektrosex er for enhver

Stik imod alle odds, sanser og sund fornuft så er elektrosex faktisk for alle og man skal ikke nødvendigvis blive overrasket over hvor legende og let det egentlig er at finde sine egne grænser indenfor elektrosex. Alle kan være med, men køb nu noget ordentligt elektrosexlegetøj fra ElectraStim i stedet for at lege med stikkontakten. Det er ikke sjov når der slet ikke er liv i partneren, så hellere være forsigtig og få hinanden i stødet lidt langsommere, men bedre i længden.

Hvis man skal i gang med elektrosex, så skal man selvfølgelig have fat i noget udstyr. Vi har ved Sinful en masse pirrende elektrosexlegetøj som vi sælger via vores webshop. F.eks så har vi på shoppen en ElectraStim SensaVox Power Box. I denne box er alt hvad du skal bruge til en fræk, ikke stødende, pirrende og elektrisk aften. Du kan evt. kombinere power boxen fra ElectraStim med en gel specielt designet til elektro sexlegetøj. Gelen er designet udelukkende til udvendig brug og påsmøres de steder hvor elektroderne sidder fastgjort. Gelen forstærker herved impulserne og de pirrende stimulationer.

Pas på med elektrosexlegetøj

Selvom det er frækt og lidt farligt og nok netop derfor at så mange folk og fetichister elsker det, så er det også noget man skal have respekt for. Elektricitet er uanset hvordan man vender og drejer det ikke noget man bør lege med, medmindre man ved hvad man gør eller leger under kontrollerede forhold. Dette kan ElectraStim hjælpe dig og din partner med. Uanset om partneren, slaven, din underdanige slave eller bare elskeren skal have en tur med elektro sexlegetøjet, så kan vi hjælpe dig til orgasme med stødende impulser de rigtige steder.

Uanset om man er til elektrosexlegetøj eller ej så er det da fascinerende at der findes mennesker derude som lever og ånder for elektrisk sex som det også kaldes i diverse kredse. Vi her hos Sinful forstår begejstringen og deler den. Det er virkelig forspil, forførelse og sex på en helt ny og nuanceret måde. Det er spændende og frækt at man ikke ved hvor stort et tryk af impulser der kommer ens vej og alt efter hvor kinky man er, så kan man jo placere elektroderne forskellige steder på kroppen. Mange er glade for omkring skeden, penis, pungen, kuglerne og brystvorterne. Det er bare med at komme i gang og begynde at udforske med ElectraStim.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS