Fetish Fantasy Glide Dildo Stav
Fetish Fantasy Glide Dildo Stav
899,00 kr
Fetish Fantasy Glide Dildo Stang med fjeder
Fetish Fantasy Glide Dildo Stang med fjeder

Fetish Fantasy Glide Dildo Stav

899,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fetish Fantasy Glide Dildo Stang med fjeder er det perfekte hjælpemiddel til dig, der gerne vil ha' meget mere frihed når du leger med din dildo. Stangen virker som en slags forlænger arm som dildoen spændes fast på og med den åbner der sig en ny verden af muligheder for dildo leg. Man fristes til at kalde Fetish Fantasy Glide for en sex maskine, hvor du selv er motor!

Brug Fetish Fantasy Glide Dildo Stang i missionær stillingen, doggy style, stående, liggende, knælende eller bagfra - enten alene og sammen med en partner. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge den!

Fetish Fantasy Glides indbyggede fjeder virker efter samme princip som en kængurostylte, der affjedrer når den bliver presset i mod gulvet, væggen eller lign. Den ende af dildo stangen, der bruges til affjedring, er monteret med en gummi stopper, der sørger for at de overflader den presses imod ikke beskadiges. Den anden ende af Fetish Fantasy Glide munder ud i to håndtag, der gør stangen let at bruge. Der er både et EZ-Grip håndtag, der går i et med stangen og et på monteret håndtag på siden af stangen.

Sammen med Fetish Fantasy Glide får du både et blindfold og to forskellige dildoer som du kan skifte imellem. Begge dildoer er 100 % phthalat-fri og skrues fast på dildo stangen inden brug. Den tynde og lidt kegleformede dildo passer godt til anal sex, mens den glatte dildo passer til både vaginal og anal sex. 

Detaljer

MATERIALE: Stangen er lavet i metal. Håndtagene er lavet i ABS plast og dildoerne er lavet i gummi. 

PHTHALAT-FRI: Ja

VARENUMMER: 13420.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk