Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fetish Fantasy

Hengiv dig til alle dine vildeste fantasier med Fetish Fantasys brede udvalg af fetish sexlegetøj, herunder sexgynger og frække bondage sæt. Fetish Fantasy er et populært brand hos fetish fans, hvad enten man er til elektro-play, politi-stave eller spanking i soveværelset.

Fetish Fantasy - Opfyld dine hedeste fantasier

Fetish Fantasy bringer fetish til folket

De fleste mennesker har en meget klar holdning til, hvad de kan lide, og især hvad de ikke kan lide. Det er oftest en god ting, men nogle gange kan det også spænde ben for nye oplevelser og indtryk, f.eks. i soveværelset. Der er rigtig mange, der bliver afskrækket, når de hører ordet fetish - og det er en skam. Fetish er nemlig et vidt begreb, som kan give masser af nydelse, når man først er blevet introduceret for det. Heldigvis findes der brands som Fetish Fantasy, der netop gør det. Fetish Fantasy producerer en lang række forskelligt sexlegetøj, der kan bruges til fetishleg på alle niveauer.

Fetish Fantasy bliver lavet af det amerikanske firma Pipedream, verdens største producent af sexlegetøj. Da Pipedream i 2005 lancerede underserien Fetish Fantasy, så revolutionerede de også sexbranchen, som man kendte den. Fetish Fantasy er nemlig den første serie af BDSM-legetøj, der er markedsført til den bredere befolkning med henblik på, at fetishsexlegetøj nu ikke kun var til en bestemt gruppe af mennesker, men til alle. Til hr og fru Larsen i villakvarteret, til det unge, nyforelskede par, der ikke kan holde fingrene fra hinanden og til dig, der gerne vil have en ekstra fræk sololeg.

Fetish Fantasy er til nybegynderne og eksperterne

Hvis du er helt grøn og ikke tidligere har eksperimenteret med sexlegetøj i fetishkategorien, så kan nogle af produkterne godt virke intimiderende. Men bare rolig, Fetish Fantasy har som sagt noget for alle, også nybegynderne. Hvis du har lyst til at eksperimentere med bondage, kan du prøve et reb eller nogle håndjern. Det giver en fræk sexoplevelse med et kinky twist. Dig og din partner kan også prøve nogle af stearinlysene fra Fetish Fantasy, der både føles smertefuld (uden at det dog bliver for meget) og samtidig enormt fræk og pirrende. Der er mange muligheder for, at I kan begynde at eksperimentere, og vi lover jer, at I ikke vil fortryde det.

Har du allerede masser af erfaring med både bondage og SM, og kan du ikke få det hardcore nok, har Fetish Fantasy også masser af produkter til dig. Har du lyst til at glæde din partner med en ekstra fyldig penis, kan I prøve bestselleren Fetish Fantasy Hollow Strap-on, der både kan bruges af ham og hende. Hvis I derimod har lyst til at eksperimentere med nye sexstillinger eller måske forbedre nogle af de gamle, har Fetish Fantasy en masse forskellige sexgynger og sexpuder, der er ideelle til netop det formål. Endelig er der også noget for jer, der gerne vil have en ekstra intens og ekstra udfordrende stimulation. Fetish Fantasy laver nemlig en række forskellige produkter, der skal bruges til elektrosex, og som er perfekte til dig, der gerne vil i stødet og have en chokerende oplevelse.

Fetish Fantasy - En verden af kinky nydelse

Fetish er et vidt begreb, og det kan for mange godt være svært at definere, hvad det præcis er. For fetish er mange ting, hvilket man tydeligt kan se i den store variation af sexlegetøj fra Fetish Fantasy. Fetish dækker både over bondage, SM, rollespil, elektrosex og meget, meget mere. Helt bogstaveligt så betyder fetish (eller fetich som det også staves), en seksuel tiltrækning af en genstand eller en handling. En genstand kan f.eks. være tæer eller sko og en handling kan f.eks. være at blive spanket. Sexlegetøj fra Fetish Fantasy er som udgangspunkt beregnet til at stimulere personer, der tiltrækkes af en bestemt handling eller følelse som f.eks. at blive spanket eller bundet.

Hvis du er i tvivl om, hvilket sexlegetøj fra Fetish Fantasy der passer bedst til din smag og dit behov, er du altid velkommen til kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar bag skærmen og ved telefonen til at svare på alle dine spørgsmål. Uanset hvilket sexlegetøj fra Fetish Fantasy du vælger, så er du dog sikker på at få en pirrende sexoplevelse og et endnu frækkere sexliv.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS