Fetish Fantasy Sex Stol

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fetish Fantasy Sex Stol
 • Fetish Fantasy Sex Stol
 • Fetish Fantasy Sex Stol
 • Fetish Fantasy Sex Stol
 • Fetish Fantasy Sex Stol

Fetish Fantasy Sex Stol

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Oplev nye stillinger og teknikker med Fetish Fantasy Sex Stol.

  Stolen giver mulighed for mange vaginale, orale og anale stillinger og teknikker.

  Fremstillet i holdbar stål (stellet) og TPU-plast (sæddet). Kan bære op til 136 kg.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Oplev en helt anden og anderledes form for sex med denne Fetish Fantasy Sex Stol. Stolen giver mulighed for et væld af forskellige og vægtløse stillinger.

  Stolen er designet til at kunne holde lidt af hvert  - den kan bære op til 136 kg.

  Stellet er fremstillet i meget holdbart stål, og selve sæddet består af to gennemsigtige og fleksible bånd af meget holdbar TPU-plast. Sædet gøres nemt rent efter brug.

  Imellem sædets to holdbare plast bånd er der et mellemrum, som gør det muligt for ham at trænge meget lang ind, når hun lader sin numse glide en smule ned mellem de to bånd.

  Stolen giver mulighed for både vaginale, anale og orale stillinger, og det bedste af det hele er, at stolen ligner en ganske almindelig moderne stol, som sagtens kan stå fremme, når I ikke bruger den.

  Detaljer

  MATERIALE: Stål og TPU-plast.
  STØRRELSE: Højde: 38 cm. Længde: 61 cm. Bredde: 39,37 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  BELASTNING: Op til 136 kg.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Verdensklasse Jeg ærgrer mig kun over én ting ved stolen, det er at jeg ikke opdagede den for længe siden.!
  Kan stærkt anbefales.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lækkert køb Det er en rigtig god stol. Behagelig at sidde i. Giver mulighed for at man kan rette sig ind alt efter om man vil stimuleres i det forreste eller bagerste hul.
  Der er plads til at kæresten kan have en pude under hovedet så han ligger behageligt når han skal arbejde.
  Samtidig er den også rigtig god hvis man er nybegynder med urinsex. Den tillader at man kan slappe af og åbne for sluserne.
  Den mangler klart lidt beskyttelse til benene, så den ikke larmer for meget på gulvet, eller ridser det, når man skal rejse sig fra den.
  Yder mere har den endnu et minus. Og det er at den er møgbesværlig at samle.
  Der er ikke sat afmærkninger til hvilke stænger der passer i de forskellige huller, så det tager tid at få den samlet.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Det er en rigtig dejlig ”stol” som vi er glade for. Det er en rigtig dejlig ”stol” som vi er glade for.

  Man sidder rigtig godt og behageligt på den, og afstanden mellem de to lameller er glimrende. Hovedhøjden kan justeres med en pude så presset mod ansigtet bliver det ønskede.

  Stolen er god hvis man har svært ved at sidde lang til på knæ eller på hug for at få anal stimulation. Ønsker man en endnu mere behagelig siddestilling, kan stolen stilles på en madras eller lav seng, så benhøjden er ligesom en stol.

  Stolen er lige til at skille af og stille væk og kan også bruges til urinsex. Et rigtig godt alternativ til selv at lave én.

  Paul
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Kan helt klart anbefales HOLD DA OP … 700 kroner for et par jernrør og lidt plast strimler, de må ha fået solstik hos Sinful, men vi lod os rive med og tænkte så lad gå! Produktet opfindelse er super efter vi har afprøvet det.

  Samlingen af produktet tager ca. 15 min og kunne godt være bedre – vær opmærksom på at der sidder møtrikker til at samle stolen, disse SKAL man være opmærksom på under anvendelsen – de er lidt skarpe og burde være beskyttet med et plast hætte. Ved samlingen anbefales det at man bruger en Topnøgle for at fastspænde stolen rigtigt, da det er noget fedteri at stå med en svensknøgle! Øvrige mangler ved stolen er, at det mangler nogle gummi ”fødder”, der er huller til et eller andet i stellet men der er ikke nogle ”fødder” eller gummipropper. Men det kan være noget larm at anvende stolen på et klinkegulv. så sæt nogle ”filt-dupper” under stellet … Disse er dog også noget ”rod” hvis man bruger stolen til massage / og eller i våde lege, da de så skal skiftes efter brug.

  Når det så er sagt, kan stolen kan anvendes på utrolig mange måder – det fedeste er, kvinden sætter sig på stolen og manden ligger under. Kvinden kan side helt afslappet ( og ikke som i normal ride stilling ) og ”spænde” lidt. I det hun er helt afslappet og åbner sig naturligt, så kan du nå dybt ind – og på en måde som, der kun er en ting at sige til: det skal prøves. OBS, vær lige opmærksom på at du når punkter i kvinden som ikke opnås på anden måde, og at hun meget vel kan komme så kraftigt at hun sprøjter – så køb et lak lagen eller det perfekte Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak, kan også købes her på siden !

  Stolen er så god i anvendelse at hun selv kommer med den, eller sidder klar med røven presset godt ned i sædet og siger – kom så skat… stolen er et 100% godt køb.
  5 4 1

  Du anmelder: Fetish Fantasy Sex Stol

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.