Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde
Spar 37%
99,00 kr
Læg i kurv
Spar 37%
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde  1
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde  2
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde  3

Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

4.1 (4)
159,00 kr 99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Bendy Beads er en blød og brugervenlig anal kæde, som er perfekt for dig, der eksperimenterer med anal stimulation. Hvad enten du er nybegynder eller har mere erfaring inden for området, så er Bendy Beads helt ideel.

Anal kæden har 5 tætsiddende, stimulerende kugler i forskellige størrelser. Den yderste kugle, som du starter med at føre op, er den mindste. Kuglerne bliver så større og større, jo mere af anal kæden du vælger at indføre.

Det smarte ved en anal kæde som Bendy Beads er, at du 100 % selv bestemmer, hvilket tempo det skal forgå i samt hvor stor fylde, du ønsker at blive stimuleret med. Er du fuldstændig nybegynder, kan du passende starte med en enkelt kugle, og jo mere tryg du bliver ved det, jo flere kugler kan du føre op.

Anal kæden er så blød, at den vil krølle sig sammen til en kugle inde i dig, jo mere af den du fører op.

Kæden har et ergonomisk løkke-formet håndtag, som gør det nemt for dig at styre den. Bendy Beads vil ikke blot stimulere, når den er oppe. At trække den frem og tilbage er i sig selv også meget nydelsesfuldt.

Bendy Beads er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone. Den er derfor meget blød og behagelig at bruge og hjælper dig til at slappe mere af. Derfor er den perfekt til anal stimulation, hvor nøgleordet jo netop er afslapning.

Vi anbefaler, at du bruger godt med vandbaseret glidecreme beregnet til anal stimulation. Det vil få den til at glide lettere og du vil samtidig slappe mere af.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk godkendt silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 26,5 cm x 3,5 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10350.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Analkæde med små fejl

Det er et godt produkt men med sine fejl. Materialet begynder med tid at lugte efter det sted det nu har været brugt i og kan kun komme til livs med skærmet parfumeret sæbe. Krogen for enden sidder meget i vejen under samlejet hvor den sidder i kvinden. Det gør simpelthen ondt på partneren da den støder imod ham. Så løsningen harværet at jeg som kvinde har måtte holde den tæt på mig under samleje bagfra. Vi ønsker derfor en ny nu efter vi har fundet ud af hvordan vi kan lide at lege med denslags. Læs mere

-
5 4 1
Blandede følelser

Alt i alt et ok produkt. Lækkert materiale, flot farve, stor men ikke for stor. Men der er bare lige 2 ting som min kæreste og jeg er lidt utilfredse med.. For det første så er den designet på en måde der gør det lidt svært at have sex imens den er i, penetrering er næsten umulig da den lille "krog" der sidder for enden blivermast ind imod ringmusklen.. For det andet så har vi haft lidt problemer med at den optager lugt.. De første par gange vi brugte den var det intet problem men pludseligt såtog den bare imod lugt og det er lidt svært at komme til livs. Læs mere

-
5 4 1
Lang analstang

Super stykke legetøj, og af rigtig fin kvalitet! Den stigende størrelser af kuglerne gør at man gradvist kan øge intensiteten. Analstaven er i øvrigt pænt lang, hvilket gør nydelsen ekstra dyb. Læs mere

-
5 5 1
Dejlig nem;)

Super nem at bruge, man ved godt hvordan den fungere når man pakker den ud:) Nem at bruge, vaske og tager ikke duft/lugt af noget. Sammen med glidecreme giver den en super dejlig nydelse:) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk