Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fun Factory

Fun Factory er Europas største producent af sexlegetøj af høj kvalitet og er kendt for at skabe produkter med lækkert design og fantastisk brugervenlighed. Deres unikke produkter fås i mange forskellige udformninger og farver, og der er produkter for enhver smag.

Fun Factory - Træd ind i et univers af former og farver

Fun Factory er tysk kvalitet, når det er bedst

Sexlegetøj er mange ting: Frækt, pirrende, nydelsesfuldt, pænt. Listen er lang, men mest af alt er sexlegetøj sjovt. Det bidrager til et sjovere, bedre og mere stimulerende sexliv. Fun Factory producerer noget af det sjoveste og ikke mindst noget af det bedste sexlegetøj på markedet. Det tyskproducerede brand mener nemlig, at unikke former og sjove farver giver en mere stimulerende og pirrende oplevelse, end et uinspirerende og gråt stykke sexlegetøj. Og når man ser på Fun Factorys spændende udvalg af kvalitetsprodukter, kan vi kun give dem ret.

Fun Factorys eventyr startede i 1996 i Bremen. Dirk Bauer og Michael Pahl havde længe ærgret sig over, at meget af sexlegetøjet på markedet bar præg af dårlig kvalitet og et uinspirerende design. De ønskede at ændre markedet og skabe sexlegetøj, hvor æstetik og funktionalitet gik op i en højere enhed. Derudover ønskede de at flytte produktionen af sexlegetøj fra Asien til Tyskland med henblik på at højne kvaliteten. Som sagt så gjort, og i 1996 stiftede de to kammerater Fun Factory. Missionen var simpel: At producere sexlegetøj af den højest mulige standard ved at bruge kvalitetsmaterialer og skabe inspirerende udtryk i flotte farver.

Fun Factory har noget for enhver smag

Fun Factory har en kæmpe stor fanskare, og det er ikke uden grund. Deres innovative produkter har vundet flere priser og tests, både for deres sjove udtryk, men også for deres nyskabende ergonomiske design. Blandt Fun Factorys store udvalg finder du noget for enhver smag og til ethvert behov. Uanset om du er mand eller kvinde, single eller i et parforhold, så er der noget, der kan tilfredsstille lige præcis dig. Ønsker du at eksperimentere med anal stimulation? Så kan du blandt Fun Factorys udvalg af anal legetøj finde Fun Factory Bootie Analplug, der har vundet flere tests, og som der er lavet af det reneste medicinske silikone.

Sexlegetøj findes i alle former, farver og størrelse, særligt blandt Fun Factorys produkter. Du kan finde en lang række produkter, der giver indre stimulation, både med og uden vibrationer. Blandt sortimentet finder du penisringe til mænd og bækkenbundskugler til kvinder. Fun Factory Smartballs Teneo Duo er blandt de bedst sælgende bækkenbundskugler blandt alle vores bækkenbundskugler på hele webshoppen. Og det er der en god grund til, for bækkenbundskugler fra Fun Factory har et ergonomisk korrekt design, der træner din bækkenbund på den helt rigtige måde, så du bliver stærkere i underlivet og øger følsomheden under sex.

Få et smil på læben med Fun Factory

Modsat andre brands tager Fun Factory ikke sig selv for seriøst. Og hvorfor skulle de også det? De fleste af os har både fniset og grinet højlydt, når snakken er faldet på sex og sexlegetøj. Og hvorfor ikke bygge videre på denne positive energi og skabe nogle sjove og effektive produkter, der ikke kun får dig til at fnise og grine, men ligefrem får dig til at smile helt fra top til tå? For det er netop det Fun Factorys produkter gør. De pirrer og stimulerer dig, så din orgasme bliver taget til nye højder, og du får et kronisk smil på læben.

Fun Factory er dog meget mere end bare sjove farver og skægge former. Alle Fun Factorys produkter er lavet af kvalitesmaterialer og det fineste medicinske silikone, så du trygt kan bruge sexlegetøjet både indvendigt og udvendigt. På Sinful.dk er vi stolte af at have Fun Factory blandt vores sortiment. For vi mener, at kvalitet og nydelse hænger sammen. Jo højere kvalitet, des højere nydelse. Og med Fun Factorys produkter får du ikke bare nydelse af at se og røre produkter, men også bruge dem på alle mulige (og umulige) steder på kroppen.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS