Fun Factory Click N Charge Oplader

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Click N Charge
 • Click N Charge oplader
 • Click N Charge

Fun Factory Click N Charge Oplader

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Click 'N' Charge er en universal magnet oplader, som passer til ALLE Fun Factory’s opladelige vibratorer.

  VIGTIGT at du køber den med separat til dit Fun Factory produkt, da opladeren ikke medfølger ved køb af opladeligt Fun Factory sexlegetøj.

  Meget simpel at bruge.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Denne universaloplader passer til alle Fun Factorys opladelige produkter. Ved hjælp af et banebrydende magnet-system klikkes den nemt på dit produkt, så det altid er klar til brug.

  Fun Factory har valgt at lave denne ene universal Click ’N’ Charge oplader, som passer til alle Fun Facotry produkter. Du slipper altså for at skulle have flere opladere liggende, hvis du har flere produkter fra Fun Factory.

  På denne måde sikrer Fun Factory, at deres produkter bliver billigere, at det bliver nemmere for dig og at miljøet skånes.

  Du skal derfor være opmærksom på, at der ikke følger en oplader med, når du køber et Fun Factory produkt, men at den skal købes separat.

  Detaljer

  PASSER TIL: Alle Click `N` Charge vibratorer.
  VANDTÆT: Nej.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.
  OPLADER VIA: Magnet.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Nemt og enkelt Denne type oplader er dejlig nem at bruge. Den skal blot sættes på ved de to metalpunkter, og pga. magnetismen kan den ikke sættes forkert.

  Det er dejligt simpelt at man kun behøver en oplader til flere stykker legetøj, så man skal ikke holde styr på hvad der passer til hvad. Nemt og enkelt, og for kun 49kr...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  min vudering Selve legetøjet fungerer vildt godt.

  Dansk brugsanvisning kunne ønskes.

  Et lidt bedre billedserie om hvor på legetøjet opladeren skal placeres, da det er det rene gætte leg hvor den skal placeres. Ellers kun roser.

  Hilsner en glad og tilfreds kunde
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Ikke så meget hokus pokus Ja, der er i virkeligheden ikke meget at sige om denne oplader. Den er et krav hvis man vil have sjov ud af sit nyere Fun Factory legetøj.

  Dette kan måske anses for et minus, men den er så smart indrettet at selve kontakten er magnetisk, således kan kontakterne på legetøjet laves så det bliver vandtæt.

  Det er muligt man stadig syntes, at det er træls, at man skal have en speciel oplader til sit legetøj, men for 49 kroner er det nu en smart og billig måde at få vandtæt legetøj på.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Click N Charge Oplader

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: