Fun Factory Ellove Silikone Dildo Vibrator
Fun Factory Ellove Silikone Dildo Vibrator
439,00 kr
Læg i kurv
Testvinder
Fun Factory Ellove
Fun Factory Ellove
Fun Factory Ellove
Fun Factory Ellove
Fun Factory Ellove

Fun Factory Ellove Silikone Dildo Vibrator

3.7 (1)
439,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ønsker du en fyldig dildo, der føles som ”den ægte vare”? En dildo hvor størrelsen er naturtro men designet diskret? Så er Fun Factorys Ellove Dildo Vibrator perfekt.

Den let buede form og de kraftige vibrationer giver dig en stor nydelse, som føles meget realistisk. Designet er meget enkelt og stilrent, men stimulationen er til gengæld meget kraftig og stimulerende.

Du styrer Ellove dildoens 11 vibrationsniveauer på plus- og minus knappen nederst på dildoen, hvor du også finder en såkaldt turboknap. Holder du den inde, vil du afbryde det igangværende vibrationsmønster og i stedet opleve en konstant og kraftig vibration.

Ellove er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er som alle andre Fun Factorys produkter ftalatfri. Silikonen giver dildoen en meget blød overflade, som føles endnu blødere, hvis du påfører den Fun Factorys vandbaserede glidecreme Toyfluid, som vi varmt kan anbefale.

Dildoen er 100 % vandtæt og kan derfor sagtens nydes i badet og uden problemer gøres ren under hanen.

TESTVINDER: I 2014 blev Ellove kåret som bedste dildo vibrator i en test på Side6.dk, hvor den fik 6 ud af 6 stjerner.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 21,6 cm x 4,4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 4 x AAA (medfølger ikke).
VIBRATIONS TID: ca. 3 timer.
VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
LYDNIVEAU: Forholdsvis støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper, on/off/turbobooster.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10358.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
En dildo der virker.

Produktet kan vibrere på flere forskellige niveauer, fra meget langsom, til meget intenst. Den kan lave tre forskellige vibrationsmønstre som er rigtig gode til at opnå orgasme med. Negative noter: Det er svært at føle sig frem til knapperne når man er ved vejs ende og lige mangler det sidste. Den lugter lige efter brug. Positive Noter:Den er super nem at rengøre, den er meget modtagelig overfor smørelse og føles meget lækker i materialet. Batteritiden afhænger af hvor tit og hvor meget den bruges. Menalt i alt, cirka 2-3 timer ved moderat brug. Lige efter brug lugter den, men det forsvinder i løbet af et par timer når den selvfølgelig er blevet rengjort og opbevaretforsvarligt. Den slides MEGET langsomt. Denne dildo gør hvad den skal og kan godt anbefales fordi den ikke har givet nogen som helst negative oplevelser fra sig. 4/5 Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk