Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde
Spar 37%
99,00 kr
Læg i kurv
Spar 37%
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  1
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  2
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  3
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  4
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  5
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde  6

Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde

4.4 (3)
159,00 kr 99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Flexi Felix er en blød og meget fleksibel anal kæde og et mush-have, hvis du eksperimenterer med anal stimulation. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren inden for området, så er Flexi Felix rigtig god.

Anal kæden er sammensat af fem elliptisk formede kugler i forskellige størrelser. Den yderste kugle, som du fører op som det første, er den mindste. Og så bliver kuglerne ellers større, jo mere af anal kæden du fører op.

Det ideelle ved anal kæden er, at du helt selv kan styre tempoet og bestemme, hvor meget du vil stimuleres bag til. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du starter ud med en enkel kugle. Jo mere tryg du bliver ved den, jo længere kan du føre den op.

Når du bruger Flexi Felix, vil kæden krølle sig sammen oppe i dig, jo længere du fører den op.

Da Flexi Felix er belagt med medicinsk silikone, er den utrolig behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du smører den ind i en vandbaseret anal glidecreme. Det vil gøre, at den glider lettere og vil desuden få dig til at slappe helt af.

Anal kæden har et meget ergonomisk håndtag med plads til to fingre. Dette gør det nemt at trække Flexi Felix tilbage. Anal kæden stimulerer ikke blot, når den er oppe, men også når du trækker den ud.

Længde, der kan indføres: Max. 25 cm. Kuglernes diameter: Fra 1,7 cm til 2,4 cm

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk godkendt silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 31 cm lang, hvoraf 25 cm kan føres op. Kuglernes diameter varierer fra 1,7 cm til 2,4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10360.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Fantastisk begynderlegetøj

"Flexi Felix" er et super legetøj til begynderen. Den er meget blød og bøjelig, og de små kugler ændrer ikke størrelse meget - de er på størrelse med druer, men mere aflange i det. Søger du ét legetøj til at begynde anal stimulation, så lad det være Felix! Den er super behagelig at bruge, og kan være perfekt til fornøjelsebare for sig selv, eller som optakt til noget større ;) Nyder man noget lidt fastere stimulation, kommer legetøjet dog til kort - det kan være dejligt at starte med dette,for så at fortsætte til et andet legetøj. På trods af det på billedet lidt irriterende "ansigt", synes jeg ikke man ser det under brugen - det er bare praktiski brug. Læs mere

-
5 5 1
Sød men for blød

Den lever virkelig op til sit navn for den er meget fleksibel - og måske lidt for meget endda. Den er super nuttet, og hvis man er til analsex, synes jeg bestemt, at den skal være i samlingen. Den er dog lidt for blød i brug, så man skal være varmet godt op inden den indføres. Læs mere

-
5 4 1
sjov og dejlig

En skøn fætter at benytte når det er første gang. Vupti var den helt oppe, og manden kom nemmere, fordi jeg havde den i mens vi elskede og jeg var derfor mere stram. Anbefales!!! Brug afslappende anal glidecreme!!!! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk