Fun Factory Fun Cup Menstruationskop 2-pak Str B

Klik på billederne for at forstørre dem

Fun Factory Fun Cup Menstruationskop 2-pak Str B

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

229,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Fun Cup er det design venlige alternativ til bind og tamponer her i praktisk 2-pak i str. B.

  Indsamler menstruationsblodet og tømmes og skylles efter behov, dog senest hver 12. time.

  Pakken indeholder 2 x Fun Cup i str. B til kraftigere blødning, kvinder over 30 eller dig, der har født vaginalt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Fun Cup er det ergonomiske og design venlige alternativ til bind og tamponer fra populære Fun Factory. Kommer her i praktisk 2-pak i str. B.

  Du får frihed til at dyrke sport, gå i sauna eller endda nyde erotisk leg, selvom det er den tid på måneden. Koppen indsamler menstruationsblodet og tømmes og skylles efter behov, dog senest hver 12. time.

  Fun Cup kan bruges af kvinder i alle aldre og kommer i 2 størrelser. Str. A er velegnet til let blødning, kvinder under 30 eller til dig, der ikke har født. Str. B er en smule større og egner sig derfor særligt til kraftigere blødning, kvinder over 30 eller dig, der har født vaginalt.

  Den lækre silikone kop er særligt anatomisk udformet, så den følger din krop og giver dig maksimal sikkerhed. Der medfølger opbevaringspose, så du nemt og diskret kan have din Fun Cup med på farten.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VEGANSK: Ja.
  MÅL: Str. B (blå og lilla) 5,8 cm, 4,3 cm i diameter, 30 ml.
  KAN BRUGES AF: Kvinder i alle aldre.
  BRUGSTID: Tømmes og rengøres efter behov (dog max. 12 timer af gangen).
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  For stram til en B Cup Da jeg læste beskrivelsen her inde, stod det klart og tydeligt for mig at jeg da selvfølgelig måtte skulle have en str. B. Jeg er en kraftig bløder og jeg har født 4 børn. Nu har jeg så leget med Fun cuppen et par dage, Formen som sådan passer mig meget godt. Den er nem at folde og føre ind, men det er bare, som om, at der ikke er plads nok til, at den kan folde sig ud. Hvorfor jeg måtte spørge min mand til råds om, hvor meget plads han tænkte jeg har der oppe. Om det virkelig kan passe, at jeg er for stram, til den cup, som blev anbefalet til kvinder der har født. Fed bekræftigelse at få, når man fejlagtigt går og tror at ens underliv er lidt som en gryde at røre i, når ikke jeg spænder op. Så er du en som mig. Der har trænet dit underliv godt, efter at du har født dine børn, har du et aktivt sexliv fyldt med massere af orgasmer, og eller har du trænet med Yoni æg, så kunne det også være at en A cup ville passe bedre til dig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Den bedste menstruationskop! Jeg har prøvet forskellige menstruationskopper, men dette er klart den bedste! Materialet, formen - det hele spiller. Man skal lige eksperimentere lidt med at føre den ind, men når man har lært teknikken (hvilket man hurtigt gør), er den et hit.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Fun Cup Menstruationskop 2-pak Str B

  Hvordan vurderer du produktet? *