Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
Spar 33%
199,00 kr
Læg i kurv
Spar 33%
Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator

Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator

4.5 (1)
299,00 kr 199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Gigolino er for dig, der ønsker en effektiv vibrator i høj kvalitet,  som har et slankt design. Gigolino er lidt mindre end mange af de andre vibratorer på markedet, og den er derfor perfekt til dig, der skal ha' din første vibrator og til dig, der synes, at gørelsen er mindst lige så vigtig som størrelsen.  

Det let buede design og den bløde spids gør Gigolino god til stimulation af g-punktet, ligesom den flade side af spidsen er perfekt til klitoris stimulation. Med hele 6 vibrations intensiteter og 6 vibrations mønstre er der med sikkerhed en vibration, der passer dig. 

Har du lyst til endnu mere våd leg? Så nyd Gigilino under bruseren. Vibratoren er nemlig 100 % vandtæt, hvilket også gør den nem at rengøre. 

Gigolino er lavet i medicinsk silikone af høj kvalitet, der føles utroligt godt mod huden. Silikonen gør Gigonlinobåde fleksibel og dejligt blød, og bruger du vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys Toyfluid, får du en endnu mere blød og lækker oplevelse.

Obs! Gigolino bruger 2 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

Hvis vibratoren vibrerer konstant når du har sat batterierne i, skal batterierne vendes så de sidder korrekt. Du tænder Gigolino ved at holde plus-knappen nede i 0,5 sekund og herefter vælger du vibration med plus- og minus knapperne. Vi anbefaler, at du tager batterierne ud efter brug, så de ikke aflader i vibratoren. 

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 20,5 cm x 3,5 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 2 x AAA Batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: Gigolino har 6 forskellige samt 6 vibrations intensiteter.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
INTERFACE: 2 knapper, on/off.
BRUGERMANUAL: Dansk, tysk, engelsk, m.fl.

VARENUMMER: 13504.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Fantastisk til prisen !

Jeg har flere dildoer, men vender gerne tilbage til denne. Det var den første jeg købte, og dengang valgte jeg den grundet prisen og jeg har aldrig fortrudt købet! I starten var de forskellige vibrationsmuligheder rigeligt for mig, men mere vil have mere ;) men den ligger godt i hånden og har en god størrelse. Og alt i alt er det minyndlings dildo ☺️ Den fungere også super fint til at pirre klitoris ☺️ Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk