Fun Factory Laya II Klitoris Vibrator i Farver

Klik på billederne for at forstørre dem

Fun Factory Laya II Klitoris Vibrator i Farver

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

669,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Laya II Klitoris Vibrator i Farver giver dig endnu kraftigere orgasmer end nogen anden Laya vibrator.

  Fun Factory LAYA II stimulerer klitoris med endnu stærkere motor, så du får de mest intense oplevelser.

  Vibratoren er genopladelig. Lavet i Tyskland.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Det farverige ydre på denne Fun Factory Laya II Klitoris Vibrator i Farver gemmer på en endnu kraftigere motor end nogen anden Laya vibrator før har præsteret.

  Vibratoren er en ny og forbedret udgave af den populære og verdenskendte Fun Factory Laya II i sort. Den nye udgave stimulerer dig med endnu kraftigere vibrationer og er genopladelig via magnetisk USB-kabel.

  Den har et ergonomisk design, så du nemt kan placere den lige der, hvor det føles allerbedst. Både alene eller sammen i dobbeltsengen.

  Klitoris vibratoren er lydsvag og har forskellige vibrationsmønstre inkl. en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at vibratoren starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

  Fun Factory LAYA II i Farver er lavet i Tyskland. Den er fremstillet i medicinsk silikone og har en silkeblød overflade.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LYDSVAG: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  FULD LÆNGDE: 10,5 cm.
  BREDDE: 4,1 cm på bredeste sted.
  VIBRATIONER: 6 mønstre og 4 niveauer.
  BATTERITYPE: Genopladelig (magnetisk USB-kabel medfølger).
  INTERFACE: 3 knapper.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lydsvag
  Stimulation
  Nem og handy Den har et superlækkert design, der ligger godt i hånden og på kroppen.
  Jeg synes dog, at den bliver ret hurtigt varm og det gør en smule ondt at trykke på + knappen, dette gør dog intet, når man først ved det.
  Alt i alt en ganske fin lille sag, som jeg håber holder længe endnu!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lydsvag
  Stimulation
  Lige så god som den altid har været For efterhånden en del år siden købte jeg den originale Laya spot til min kæreste. Årene gik og kæreste blev til kone, og Laya spot var en trofast partner i sengen. Hvorfor? Joh, fordi der var 100% orgasmegaranti med Laya spot.
  Nu gik det så hverken værre eller bedre at vi på den ene eller den anden måde simpelthen fik slidt den kære Laya spot op. Ja, den er simpelthen knækket. Det kører stadig ufortrødent på men en del af vores sexlege foregår under bruseren, og det kan en knækket Laya spot trods alt ikke bruges til.
  Vi besluttede os til at give Laya II en chance. mest på grund af den smarte måde at lade den op på. Laya blev bestilt, og kom dagen efter.
  Børnene blev lagt i seng, en flaske vin kom på køl og så skulle vi ellers se om den var lige så effektiv som Laya spot. DET er den. Min kone har normalt vis ret nemt ved at få orgasme når klitoris bliver stimuleret, men med den nye Laya II gik der vel ikke mere end 30 sekunder, så kom den første orgasme i rækken af flere. At sprøjte er heller ikke noget hun har gjort ret meget. Den lille opgave kunne Laya II så også klare. Alt i alt et gennemført fantastisk produkt der så sandelig har levet op til forventningerne og som i lige så høj grad er en værdig efterfølger til Laya Spot.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Laya II Klitoris Vibrator i Farver

  Hvordan vurderer du produktet? *