Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator
Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator
359,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory LAYAspot
Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator  2
Fun Factory LAYAspot
Fun Factory LAYAspot
Fun Factory LAYAspot

Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator

4.7 (4)
359,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Leder du efter en effektiv klitoris vibrator i et stilfuldt design med ergonomien i top? Med LAYAspot får du det hele: kraftige vibrationer på 11 forskellige niveauer, en vibrator der ligger perfekt i hånden og som desuden er rigtig pæn at se på.

LAYAspot er én af de mest solgte klitoris vibratorer i verden og desuden én af de mest ergonomiske. Den er meget nem at bruge. Blot læg den, så den hviler på klitoris og klem dine lår let sammen, så den bliver, hvor den skal. Indstil vibrationerne på plus- og minus knappen, og du vil snart opnå meget stor nydelse.

Mest af alt ligner LAYAspot et lille massageapparat. Kvinder elsker den, fordi den er så pæn og feminin at se på, og på grund af de mange forskellige vibrationsmuligheder kan den bruges af alle slags kvinder.

Er du nybegynder, er LAYAspot ideel. Både fordi den er så nem at bruge, men også fordi, den tillader dig at starte ud med milde vibrationer og derefter arbejde dig op til de noget kraftigere, når du er klar til det.

For at få den absolut bedste oplevelse med LAYAspot anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Vibratoren er det, som vi kalder for ”stænktæt”. Det betyder, at du sagtens kan gøre den rent under hanen eller nyde den i badet. Du bør dog ikke tage den med i spabad el. lign.

LAYAspot er lydsvag, og du kan derfor være helt diskret, når du bruger den.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 10,5 cm.
VANDTÆT: Stænktæt.
BATTERITYPE: 2 x AAA Batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
INTERFACE: 2 knapper, on/off.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10362.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Min trofaste kammerat

Jeg holder uendeligt meget af min trofaste sexkammerat, Layaspot. Den har tjent mig godt igennem mange år.

-
5 5 1
Super dejlig vibrator

Et dejligt køb! Lille og nem at have med at gøre, rigtig lækre vibrationer og meget nem at bruge! Jeg er vild med de forskellige vibrationsnivuer, da de har en lidt mere flydende overgang end "almindelige" vibratorer. Jeg er så glad for min vibrator og er generelt en ret stor fan af Fun factorys produkter. Den eneste ting jeg kansætte min finger på er at spidsen er i hårdt plast, der kunne jeg nok godt have brugt noget lidt blødere men det er måske bare mig der har en overfølsom klitoris. Denkan varmt anbefales! Læs mere

-
5 5 1
Virkelig god

Jeg er helt vild med denne vibrator, for den er stille, effektiv og du kan bruge den sammen med din partner. Den er meget let at gøre ren og den er diskret så du kan tage den med hvis du skal ud og rejse. Derud over er jeg vild med at den har flere styrker så du selv kan finde det der behager dig. Det du kan være helt sikker på at opnåmaksimal nydelse og at der ikke er blevet brugt nogen stoffer som kan være skadelige eller stoffer der kan give allergiske reaktioner, for jeg er selv meget følsom på detpunkt og jeg har ikke oplevet nogen problemer. Du vil helt klart ikke fortryde at købe den. Læs mere

-
5 5 1
orgasmens sande mester

Da denne vibrator er blevet brugt på min kæreste, er min anmeldelse et referat af hendes oplevelser med den. Jeg købte denne vibrator til min kæreste for efterhånden en del år siden da vi var i vores vorden udi sexlegetøjets forunderlige univers. grunden til at jeg valgte den, var at hun ikke helt brød sig om tanken om at noget skulle op ihende, men stadigvæk gerne ville opleve en orgasme forårsaget af et stykke legetøj. Til dette er Laya Spot helt perfekt. Det eneste den bryster sig af at kunne er atstimulere klitoris. Det gør den til gengæld også til UG. Fra vi går igang (med rigeligt glidecreme, husk det) og til hun får orgasme, går der sjældent mere end 5minutter og orgasmen er VIRKELIG kraftig. Følelsen er (efter sigende) meget intens og meget koncentreret så den rammer lige præcis der hvor den gør allermest glæde. Erman som os yndere af karbade er den en glimrende partner at tage med i badet da den er vandtæt hvilket bare er et stort plus. Køb den til jer selv eller jeres pertner. I vilikke komme til at fortryde det. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk