Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory LAYAspot
 • Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator 2
 • Fun Factory LAYAspot
 • Fun Factory LAYAspot
 • Fun Factory LAYAspot

Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Med LAYAspot får du en meget effektiv vibrator. Den er én af de mest solgte på markedet.

  Den er én af de mest ergonomiske vibratorer. Ligger rigtig godt i hånden og på kroppen.

  LAYAspot er meget alsidig. Den har 11 forskellige, lydsvage vibrationsniveauer og -mønstre og kan derfor bruges af alle slags kvinder.

  Den har et meget stilfuldt og diskret design og ligner snarere et lille massageapparat end en klitoris vibrator.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter en effektiv klitoris vibrator i et stilfuldt design med ergonomien i top? Med LAYAspot får du det hele: kraftige vibrationer på 11 forskellige niveauer, en vibrator der ligger perfekt i hånden og som desuden er rigtig pæn at se på.

  LAYAspot er én af de mest solgte klitoris vibratorer i verden og desuden én af de mest ergonomiske. Den er meget nem at bruge. Blot læg den, så den hviler på klitoris og klem dine lår let sammen, så den bliver, hvor den skal. Indstil vibrationerne på plus- og minus knappen, og du vil snart opnå meget stor nydelse.

  Mest af alt ligner LAYAspot et lille massageapparat. Kvinder elsker den, fordi den er så pæn og feminin at se på, og på grund af de mange forskellige vibrationsmuligheder kan den bruges af alle slags kvinder.

  Er du nybegynder, er LAYAspot ideel. Både fordi den er så nem at bruge, men også fordi, den tillader dig at starte ud med milde vibrationer og derefter arbejde dig op til de noget kraftigere, når du er klar til det.

  For at få den absolut bedste oplevelse med LAYAspot anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

  Vibratoren er det, som vi kalder for ”stænktæt”. Det betyder, at du sagtens kan gøre den rent under hanen eller nyde den i badet. Du bør dog ikke tage den med i spabad el. lign.

  LAYAspot er lydsvag, og du kan derfor være helt diskret, når du bruger den.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 10,5 cm.
  VANDTÆT: Stænktæt.
  BATTERITYPE: 2 x AAA Batterier (medfølger ikke).
  VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
  LYDNIVEAU: Støjsvag.
  INTERFACE: 2 knapper, on/off.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Min trofaste kammerat Jeg holder uendeligt meget af min trofaste sexkammerat, Layaspot. Den har tjent mig godt igennem mange år.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super dejlig vibrator Et dejligt køb! Lille og nem at have med at gøre, rigtig lækre vibrationer og meget nem at bruge! Jeg er vild med de forskellige vibrationsnivuer, da de har en lidt mere flydende overgang end "almindelige" vibratorer. Jeg er så glad for min vibrator og er generelt en ret stor fan af Fun factorys produkter.
  Den eneste ting jeg kan sætte min finger på er at spidsen er i hårdt plast, der kunne jeg nok godt have brugt noget lidt blødere men det er måske bare mig der har en overfølsom klitoris.
  Den kan varmt anbefales!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Virkelig god Jeg er helt vild med denne vibrator, for den er stille, effektiv og du kan bruge den sammen med din partner. Den er meget let at gøre ren og den er diskret så du kan tage den med hvis du skal ud og rejse. Derud over er jeg vild med at den har flere styrker så du selv kan finde det der behager dig. Det du kan være helt sikker på at opnå maksimal nydelse og at der ikke er blevet brugt nogen stoffer som kan være skadelige eller stoffer der kan give allergiske reaktioner, for jeg er selv meget følsom på det punkt og jeg har ikke oplevet nogen problemer.
  Du vil helt klart ikke fortryde at købe den.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  orgasmens sande mester Da denne vibrator er blevet brugt på min kæreste, er min anmeldelse et referat af hendes oplevelser med den.

  Jeg købte denne vibrator til min kæreste for efterhånden en del år siden da vi var i vores vorden udi sexlegetøjets forunderlige univers. grunden til at jeg valgte den, var at hun ikke helt brød sig om tanken om at noget skulle op i hende, men stadigvæk gerne ville opleve en orgasme forårsaget af et stykke legetøj. Til dette er Laya Spot helt perfekt.

  Det eneste den bryster sig af at kunne er at stimulere klitoris. Det gør den til gengæld også til UG.

  Fra vi går igang (med rigeligt glidecreme, husk det) og til hun får orgasme, går der sjældent mere end 5 minutter og orgasmen er VIRKELIG kraftig.

  Følelsen er (efter sigende) meget intens og meget koncentreret så den rammer lige præcis der hvor den gør allermest glæde. Er man som os yndere af karbade er den en glimrende partner at tage med i badet da den er vandtæt hvilket bare er et stort plus.

  Køb den til jer selv eller jeres pertner. I vil ikke komme til at fortryde det.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory LAYAspot Klitoris Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.