Fun Factory Lovering Flame Penisring
Fun Factory Lovering Flame Penisring
99,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Lovering Flame
Fun Factory Lovering Flame
Fun Factory Lovering Flame

Fun Factory Lovering Flame Penisring

3.8 (3)
99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Leder I efter lidt krydderi til sexlivet, som kan give jer begge endnu mere nydelse? Til dette er Fun Factory Lovering Flame perfekt.

Når han fører penisringen ned over penis, vil alt blodet samle sig i penis. Dette vil give ham en kraftigere erektion, og hun vil kunne mærke, hvordan han føles endnu større. En penisring som Flame gør desuden, at han kan holde længere.  

Hun vil ikke blot mærke, at hans penis er mere fyldig. Hun vil også mærke, hvordan flammerne på penisringen stimulerer hende i området omkring klitoris, når I dyrker sex.

Lovering Flame er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er desuden ftalatfri. Det bløde silikone gør penisringen meget fleksibel, elastisk og ekstrem holdbar. Den er meget behagelig at have på og passer desuden til alle penisstørrelser.

Den er meget nem at håndtere, og vi anbefaler, at I bruger lidt vandbaseret glidecreme for maksimal nydelse – f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj. Det er vigtigt, at I først smører glidecremen på, når Lovering sidder på penis, da den ellers kan være svær at styre.   

Flame er 100 % vandtæt, og I kan derfor nyde den i badet.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: 2,2 cm.
VANDTÆT :Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10365.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Ikke det bedste køb

Vi er skuffet over den, den er ikke så nem at tage på som de andre jeg har, og det at den skulle påvirke hendes orgasme, det virker ikke, hun kunne slet ikke mærke den.

-
5 3 1
Delicious!!

Min kæreste og jeg har prøvet Screaming O Wow Vibrator Ring, men den synes vi var lidt for elastisk. Den strammede ikke nok, og dermed gav den ikke noget specielt for min kæreste. Vibratoren gav til gengæld mig lækker simulation på klitoris. Men Fun Factory Lovering Flame Penisring er derimod rigtig god for ham, den giver hårdere rejsning,men uden at stramme på en ubehagelig måde. Den giver dermed os begge to større nydelse. Vi er rigtig glade for begge, og bruger så den vi er i humør til ;-) Læs mere

-
5 4 1
"Fyr i Flamme"

Skæg lille penisring... Det er første gang jeg har forsøgt mig med en ring som denne og det var ikke helt dumt. Det var lidt svært at at finde fidusen i den lille flamme formede ring i starten, men efter et par gange fandt jeg ud af hvordan det virkede bedst for mig. Heldigvis er min kvinde også meget tilfreds. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk