Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator
Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator
669,00 kr
Læg i kurv
Testvinder
Fun Factory Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator
Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  2
Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  4
Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  5
Fun Factory Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator
Fun Factory Moody G5

Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator

4.6 (5)
669,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Fun Factory Stubby Moody er en forbedret version af den i forvejen elskede og testvindende dildo vibrator Stubby.

I bunden er der en "krans", der også vibrerer, og som stimulerer både skedeindgangen og klitoris.

Vibratoren har nu også fået et ergonomisk udformet håndtag, som gør den endnu nemmere at bruge.

Stubby Moody har 10 forskellige vibrationsmuligheder fra "almindelige" til pulserende og bølgende.

Den er produceret i Tyskland af silkeblød medicinsk silikone og er vandtæt.

Beskrivelse

Fun Factory Stubby Moody er en opgraderet version af den i forvejen kendte og elskede dildo vibrator Stubby, der med sin gode, overskuelige størrelse og kraftfulde vibrationer har glædet folk i hele verden.

En af opgraderingerne er, at Stubby Moody har fået nyt ergonomisk håndtag, der nu har et hul igennem, så du nemmere kan holde fast på den undervejs. Den er også blevet udstyret med en kraftigere motor, for mere intense vibrationer og så er den også blevet genopladelig.

Stubby Moody skal nok få dig i hed stemning med sine lækre, bløde kurver, der føles ekstra dejligt indvendigt. Den føles på én gang både blød og fast og har en silkeblød overflade, der bare bliver endnu mere fræk at røre ved, hvis du bruger glidecreme sammen med den.

I bunden er der en "krans", der også vibrerer, og som stimulerer både skedeindgangen og klitoris. "Kransen" fungerer samtidig som en stopper, så du også kan bruge den analt, da den ikke kan smutte op.

Dildo vibratoren har 10 forskellige vibrations muligheder fra "almindelige" til pulserende og bølgende og vibrationerne er meget effektive.

Den er produceret i Tyskland af det velrenommerede firma Fun Factory, er i medicinsk silikone og er vandtæt. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Stubby Moody oplades med Fun Factorys smarte Click 'n' Charge-oplader, så efter en fuld opladning har du til mange timers frække fornøjelser. USB-opladeren medfølger i pakken.

Du rengør den bedst ved at skylle den i varmt vand og derefter behandle den med en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

I 2016 vandt den en Red Dot pris for bedste design.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 18,8 cm. i alt. Indførbar: ca. 10 cm.
DIAMETER: Hoved: 2,9 cm. Bund: 4,2 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Genopladeligt lithium (USB-oplader medfølger).
VIBRATIONSNIVEAU: 10 forskellige.
LYDNIVEAU: Forholdsvis støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
HAPPY HAPPY HAPPY

Dette er min favorit vibrator.. ELSKER den havde dens forgænger som jeg også var super glad for, men som jeg desværre fik brugte op

-
5 5 1
AMAZING

Jeg ELSKER denne skønne og flotte dildo. Jeg havde stubby inden denne og var bange for at den ikke kunne leve op til stubby men jeg skal lige love for at moody gør det så meget bedre. Og den er virkelig nem at lege med og føles så rar at have oppe i skeden. Jeg synes også “håndtaget” er super dejligt. Det gør det nemt at holde rytmen.Det absolut eneste jeg kan sige af negative ting er at man skal passe på med at smide ledningen væk til at oplade den med. Det er sket for mig et par gange. Hav den detsamme sted hele tiden. SUPER GOD FORNØJELSE Læs mere

-
5 5 1
Skuffet..

Først skulle der bruges en del tid på, at lære den at kende under leg og da jeg endelig har fundet rytmen, begynder den at skabe sig. Et år gammel og den taber hurtig strøm, samt den er flækket grundet de kraftige vibrationer. Rent brug: den er ikke en lille let fætter, den er rimelige tung og tildels klodset. Vil jeg anbefale den: nej Læs mere

-
5 3 1
Wauw Wauw Wauw <3

Fun Factory Moody er klart mit BEDSTE legetøj nogensinde !!!!!! Måtte eje den nye udgave af stubby, o jeg blev bestemt Ikke skuffet. . . De nye tiltag gør den endnu Bedre :o) Kan klart råde alle til at købe den, Stubby er klart pengene værd...... Thumb Up til Sinful !!!! Super servise o altid Søde / Rare medarbejder der står klar til ohjælpe en på vej. . . Læs mere

-
5 5 1
Mega god dildo til anal

Meget god anal dildo nem at bruge og syntes at det hul den har gør det super nemt at bruge den og den har nogle gode former så syntes det er alle pengene værd

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk