Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator
Spar 46%
399,00 kr
Læg i kurv
Spar 46%
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER produktbillede 1
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER produktbillede 2
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  4
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  5
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - PRISVINDER  6

Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator

4.4 (7)
749,00 kr 399,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Patchy Paul G5 er en herlig og charmerende dildo vibrator perfekt for dig, der ønsker en slank, men meget effektiv dildo i en god størrelse.

Den er på humoristisk vis designet som en kålorm. Bag det charmerende ydre gemmer der sig dog nogle dejlige intense vibrationer. Og den kan vibrere på 9 forskellige måder.

Patchy Paul har runde, bulede former, som giver dig en ekstra stimulation, når du bevæger den frem og tilbage. Da den krummer let foroven, er den også ideel til G-punkts stimulation.

Den effektive dildo vibrator har et ergonomisk designet håndtag, som gør den meget let for dig at styre den. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Fun Factory Patchy Paul G5 er opladelig, og du skal derfor ikke bekymre dig om at løbe tør for batterier. Click 'n' Charge USB-oplader medfølger i pakken.

Vibratoren er fremstillet i blød medicinsk silikone og er fthalat-fri. Derfor er Patchy Paul et blødt og fleksibelt bekendtskab og meget behagelig for dig at bruge.  

I 2016 vandt den en Red Dot pris for bedste design.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 22,2 cm x4,1 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE:Opladelig lithium (USB-oplader medfølger)
VIBRATIONSNIVEAU:9 forskellige.
LYDNIVEAU: Forholdsvis støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
SPROG: Kinesisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Tysk, Norsk, Spansk, Svensk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Polsk, Japansk.

VARENUMMER: 11150.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Oh wauh

Jeg havde én som døde for et par år siden magen til, men i en ældre version. Den nye skuffer ikke, jeg elsker Patchy.

-
5 5 1
Virkelig lækker dildo/vibrator

Den er lidt større end jeg havde regnet med, men ikke for stor. Virkeligt lækkert silikone, og dejlig fleksibel. Kan sagtens bruges kun som vibrator. Jeg er glad for at jeg valgte dette kvalitetsprodukt, den er pengene værd. Læs mere

-
5 5 1
Fantastisk!

Sprøjteorgasme hver eneste gang! Elsker den.

-
5 5 1
Spild af penge

Jeg har flere dildoer. Engang, da jeg besluttede at prøve et dyrt produkt, blev jeg skuffet. Produktet larmer en del, og der er ikke en smuk brummen, men støjen fra en motor, der ødelægger stemningen. Det ejendommelige design føltes på ingen måde specielt inde i mig. Desuden var dens vibrationsniveau ret elendigt. Der er meget bedre ogbilligere produkter. Jeg vil ikke fortsætte med at bruge det. Læs mere

-
5 2 1
Oh la la

Blev lidt overrasket over størrelsen. Men den er klart i top 2

-
5 5 1
En af favoriterne

En favorit blandt vibratorerne. Bruger den både udvendigt på klitoris og som dildo vibrator på kæresten. Giver hende de vildeste orgasmer allerede under forspil og endda nogle gange sprøjteorgasmer. God kraft på vibrationerne og lækker facon, der giver ekstra stimulering ved brug som dildo. Nok den vibrator vi bruger oftest. Giverorgasmegaranti his os. Læs mere

-
5 5 1
Min absolutte yndling i den frække skuffe!

Jeg er så glad for dette legetøj. For det første ser det ikke skummelt ud. Tværtimod ser den jo ganske uskyldig ud. Men det er den bestemt ikke! Jeg vil anbefale den til både nybegyndere og erfarne. Den kan bruges både udvendig og til indføring. Uanset får man sig en hyggelig stund alene eller med en partner. Man kan ikke undgå at faldefor dette skønne stk. legetøj. Hvis jeg skal sige noget negativt er det, at den er lang tid om at lade og at den taber styrke inden der er gået den halve time man kan brugeden. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk