Fun Factory Semilino Dildo Vibrator
Fun Factory Semilino Dildo Vibrator
Spar 40%
299,00 kr
Læg i kurv
Spar 40%
 Semilino Dildo Vibrator fra Fun Factory
 Semilino Dildo Vibrator fra Fun Factory

Fun Factory Semilino Dildo Vibrator

4.9 (2)
499,00 kr 299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Semilino Dildo Vibrator er perfekt til dig, der både vil have indvendig og udvendig stimulation på samme tid. 

Med Semilino får du både en ny og endnu stærkere motor, der sikrer dig kraftige vibrationer, og et lækkert, rillet skaft, der giver dig en ekstra pirrende oplevelse, når du bevæger dildoen ind og ud.

Den let buede spids på vibratoren stimulerer dit følsomme G-punkt. Med andre ord er Semilino en lille, men effektiv dildo vibrator, der med sikkerhed vil give dig stor nydelse.

Den er meget nem at betjene – alt du skal gøre er at holde FUN-knappen nede for at tænde eller slukke den. Du kan vælge imellem 6 forskellige vibrations intensiteter og 6 vibrationsmønstre, blot ved at trykke på plus og minus-knapperne. 

Semilino er genopladelig og skal derfor oplades inden brug via den medfølgende Click 'n' Charge USB-oplader. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Vibratoren er vandtæt og kan derfor nydes under bruseren.  Den er lavet af silikone, der gør den meget blød og fleksibel, dog uden at miste sin fasthed.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med den, da det vil give den bedste og mest behagelige oplevelse med vibratoren. 

Detaljer

MATERIALE: Semilino er fremstillet i medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 17,3 cm x 3,3 cm.
VANDTÆT:Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium batteri. USB-oplader medfølger.
VIBRATIONSNIVEAU: 6 forskellige.
LYDNIVEAU: Medium.
INTERFACE: 3 knapper; FUN, Plus og Minus. 
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 13559.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Fantastisk begynder dildo

Ville ønske dette var kvaliteten da jeg købte min første dildo for 25 år siden. Dette er den mest fantastiske begynder dildo. Jeg bruger den mest som klitoris og g-punkt stimulator hvilket den er perfekt til. Elsker rillerne. Læs mere

-
5 5 1
Fantastisk

Fantastisk dildovibrator. Kan varmt anbefales !

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk