Fun Factory Semirealistic
Fun Factory Semirealistic
439,00 kr
Fun Factory Semirealistic
Fun Factory Semirealistic

Fun Factory Semirealistic

4.5 (2)
439,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Semirealistic er den ideelle dildo vibrator til dig, der ønsker ekstra pirrende indvendig stimulation og som også er vild med stimulation ved skedeindgangen.

Den rillede overflade gør Semirealistic meget stimulerende, når du bevæger dildo vibratoren, og forhøjningerne masserer dig ved skedeindgangen for ekstra stor nydelse. Sidst, men ikke mindst, gør krumningen i enden, at Semirealistic også er velegnet til G-punkt stimulation. 

Med Fun Factory Semirealistic får du 8 forskellige vibrationsniveauer og 3 pulserende mønstre, som du nemt skifter imellem, alt efter hvor intens stimulation du ønsker. Hvis du ønsker en pludselig konstant og kraftig vibration, kan du holde turboknappen inde.

Semirealistic er fremstillet i silikone og dildo vibraotren er derfor meget blød og fleksibel, dog uden at miste sin stabilitet. Vibratoren er 100 % vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren. 

Obs! Semirealistic anvender 4 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Semirealistic er fremstillet i medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 21,9 cm x 3,5 cm.
VANDTÆT:Ja.
BATTERITYPE: 4 x AAA (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper, on/off/turbobooster.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 14336.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Nem at betjene (også i mørke ;-) )

Lever fuldt op til forventningen. Den er lydsvag som lovet, og kraftig i vibrationerne. Især er jeg vil med, at der er en lille knap i toppen, der ved et let tryk lige giver vibrationerne en ekstra tand ;-) rigtig nem at betjene (også i mørke under dynen ;-) en klar anbefaling her fra Læs mere

-
5 5 1
Lækker produkt

Lækker dildo, som dog var lidt svært at få batterier i og få tændt. Den er virkelig god både, som dildo men også som vibrator. Får mig til at komme hurtigt :-)

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk