Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share
 • Fun Factory Share

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

549,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Fun Factory Share er en strap-on dildo, som hun har oppe i sig og kan bruge til at stimulere sin partner enten analt eller vaginalt.

  Når hun har den oppe og støder med den, stimuleres I begge. I takt med at hun støder vil både hendes G-punkt og klitoris bliver stimuleret af strap-ondildoen.

  Fremstillet i medicinsk silikone og derfor meget blød og fleksibel.

  Kan benyttes både af kvinde/kvinde og kvinde/mand.

  Kendt fra magasinet Tidens Kvinder.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  En strap-on Dildo er for jer, der ønsker at gøre det muligt for hende at støde med en dildo uden at bruge et harness. Det gælder, hvad enten I er kvinde/mand eller kvinde/kvinde og ønsker enten anal- eller vaginal stimulation.

  Fun Factory Share Strap-on fungerer ved, at hun har den lille, tykke del af dildoen oppe i skeden, og holder den fast. Samtidig kan hun så trænge ind i sin partner, enten vaginalt (hvis kvinde/kvinde) eller analt (hvis kvinde/kvinde eller kvinde/mand).

  Hun vil kunne mærke den del af dildoen, som hun har oppe i sig, når hun støder, og i takt med, at hun bevæger sig, vil den stimulere hendes G-punkt.

  Den lille skål-formede udhulning ved dildoens rod vil slutte sig tæt omkring hendes klitoris og stimulere hende, i takt med at hun støder. Der er altså både nydelse for modtageren og giveren, når I bruger Share.

  Det vil kræve lidt øvelse at få det optimale ud af Share. Det kræver gode bækkenbundsmuskler at holde den oppe. I starten kan hun med fordel støtte strap-on dildoen med hånden.

  Share er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone og er derfor meget blød. Desuden er den meget fleksibel og derfor nem for jer bruge. For at få størst fornøjelse af strap-on dildoen, anbefaler vi, at I bruger en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme med sexlegetøj.

  Share dildo var blandt de første harness-frie og selvsiddende strap-on dildoer på markedet, og den er bl.a. kendt fra magasinet Tidens Kvinder.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE MODTAGER: 15 cm.
  DIAMETER MODTAGER: Op til 3,5 cm.
  LÆNGDE GIDER: 9,5 cm.
  DIAMETER GIVER: Op til 4,5 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  I vil ikke fortryde det! Vi var meget spændte på at prøve en strap-on uden seler og på-spænding.
  Lige da vi modtog den var vi meget overrasket over det virkelig lækre materiale den er lavet i. Dog blev vi også lidt overrasket over størrelsen. Enden der skal ind i kvinden er en ordentlig størrelse, men det giver også en tryghed om at den bliver inde.

  Vi valgte at opvarme hende først for at udvide hende lidt så den ikke ville gøre ondt at sætte op. Da den først var sat op gik det dog ud problemer. For ham er den meget lækker at få ind da den er glat i materiale. I akten er det rigtig lækkert for hende at der ikke er snore osv der hænger, det giver en meget større intimitet under akten. Derudover giver det hende en helt speciel følelse af at have en penis fordi den sidder det rigtige sted med denne strap-on.
  For ham er der orgasmegaranti!
  Hvis hun skal have orgasme skal hun kunne få en g-punks orgasme og dette har vores ikke prøvet endnu, dog kilder den klitoris hvilket er rigtig lækkert for hende!

  Vi har intet dårligt at sige om den, vi kan kun sige: Spring ud i det!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fun Factory sætter "FUN" ind i sex! Min kæreste og jeg havde længe overvejet at forsøge os med strap on sex, og efter nøje overvejelser valgte vi at kaste os ud i Fun Factorys Share Strap-on - og sikke et godt valg!

  Dildoen er lavet i et meget lækkert materiale, som følelse virkelig godt og glider meget let med glidecreme. Materialet er 'hårdt', men alligevel ret blødt. Den har en perfekt størrelse, både for giver og modtager, og kan bruges analt såvel som vaginalt.

  Der er kun to (små) ulemper. Den ene er, at den kan være svær for hende at have oppe i sig. Det betyder, at det måske ikke er alle stillinger, som kan bruges samt, at den kræver lidt øvelse. Men når først øvelsen er på plads, er det hele perfekt.
  Den anden ulempe er, at stykket hvor dildoen bukker er lidt blødt. Vi så gerne at dette stykke var lidt hårdere for bedre kontrol.

  Du skal helt klart købe dette produkt, hvis du/I gør jer tanker om at prøve strap-on sex. Dildoen biddrager med noget helt specielt til sengen og jeg garantere at købet ikke bliver fortrudt! Fun Factory har virkelig forstået at bringe element FUN ind i sex!
  Mange anbefalinger herfra!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  WOOOOW! Wow-effekten udebliver bestemt ikke med denne strap-on dildo.- Perfekt til legen mellem hende og hende, hende og ham eller i sandwich mellem hende-hende-ham - ja mulighederne er uendelige :-)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ikke den nemmeste, men bestemt en fornøjelse! Efter at have haft et par fingre oppe i min nuværende sexpartner besluttede han prompte at investere i denne ”lille” sag. Ingen af os havde erfaring med pegging (kvinde der bruger strap-on på mand), så det var lidt af et sats. Vi var begge lune på ideen om begge to at have den oppe i os samtidig i modsætning til en klassisk strap-on, hvor dildoen bliver spændt fast på kvindens venusbjerg, men i retrospekt er det ikke den nemmeste strap-on for begyndere.

  På trods af, at det kan lade sig gøre at holde den oppe i sig, kræver det tilpasning af bevægelserne for ikke at komme til at skubbe den ud af kvinden. Vores erfaring er, at en rullende bevægelse med hofterne er at foretrække frem for bare pumpe den ind og ud. Vi har måtte ofre et par trusser og klippet et hul i dem til dildo delen, som improviseret harness, men med lidt bækkenbundsøvelser vil jeg dog ikke udelukke at man kan få mere kontrol over legetøjet uden.

  Selv om materialet er lækkert og man som kvinde utvivlsomt er drivvåd ved tanken om at penetrere sin partner, vil jeg anbefale lidt vandbaseret glidecreme til kvindens ende, da den har en tendens til at være ubehagelig at få ud ellers.

  Trods alt dette er det et fantastisk lille, simpelt stykke legetøj, der specielt som kvinde er lidt af en oplevelse. Det er dog ikke vores erfaring at den, der har den store del oppe i sig kan orgasme af den, men for modtageren er der bestemt orgasme garanti! Ud over det så tilbyder formen en lækker trykken mod kvindens klitoris. Som altid med Fun Factory får du et simpelt, men stilrent produkt der er super nemt at rengøre og så i flotte farver. Han kunne godt tænke sig den ekstra store udgave for ekstra stimulation ved åbningen, men den normale er en rigelig størrelse for langt de fleste bag til. Specielt hvis man aldrig eller sjældent har været sammen med en anden fyr.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Det bliver ikke bedre, nemmere og mere lækkert Fun Factorys Share On er klart det bedste produkt i "strap-on"-genren, jeg har været med til.

  Ikke bare er materialet fantastisk lækkert og smidigt og ultra nemt at rengøre, men den er samtidig også så let lige at "tage på", at man ikke når at "miste lysten", modsat en traditionel strap-on, hvor man først skal til at "bøvle" med harness/seletøj.

  Sidst - men ikke mindst: den giver begge parter nydelse, og begge har mulighed for at bevæge sig, så den rammer helt rigtigt.

  Kan bruges i dominerende situationer, men så absolut - og måske mest - i intime og intense situationer, hvor begges nydelse er i højsædet.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

  Hvordan vurderer du produktet? *