Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 1
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 2
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 4
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 10
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 50
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator billede af emballagen 100

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Sinful.dk er officiel forhandler af Fun Factory.

  ShareVibe er en videreudvikling af Fun Factorys populære, harness-fri Share strap-on dildoer.

  Udformningen gør ShareVibe ekstra stimulerende og nemmere at holde på plads, sammenlignet med andre harness-fri strap-ons.

  5 vibrationsprogrammer for endnu større nydelse.

  Vibratoren er opladelig, så I slipper for at tænke på batterier.

  Fremstillet i medicinsk silikone, der er fleksibelt, uden at det mister sin stabilitet.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator er en videreudvikling af Fun Factorys populære Share strap-on dildoer.

  ShareVibe er en harness-fri påspændings dildo, som kan bruges til både vaginal og analsex. Derfor er den ideel, uanset om I nyder den til kvinde/kvinde eller kvinde/mand leg.

  Dildoen fungerer ved, at hun fører den bredeste del op i skeden og bruger sin bækkenbund til at holde den på plads. Den nye og forbedrede udformning gør det lettere at holde ShareVibe på plads, sammenlignet med andre harness-frie strap-ons. Samtidig gør formen ShareVibe ekstra stimulerende for jer begge. 

  Dildo Vibratoren er fremstillet i kvalitetssilikone, som har en blød overflade og er meget behagelig i brug. Silikonen er fleksibel, så den tilpasser sig jeres bevægelser, men uden at den mister sin stabilitet.

  Fun Factory ShareVibe har en indbygget bullet vibrator, der kan forstærke jeres leg og gøre den endnu mere nydelsesfyld for jer begge. I skifter mellem de 5 pirrende vibrationsprogrammer ved hjælp af knappen på vibratorens underside. 

  Vibratoren er opladelig og der medfølger en USB-oplader.

  Obs! Nogle par skal prøve ShareVibe et par gange, før de får fuld glæde af den, mens andre får det fra første gang, de bruger den. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE, TOTAL: 21,5 cm.
  LÆNGDE, MODTAGER: 13,5 cm.
  DIAMETER MODTAGER: Op til 3,6 cm.
  LÆNGDE GIVER: 11 cm.
  DIAMETER GIVER: Op til 3,8 cm.
  VÆGT: 425 g.
  VANDTÆT: Ja.
  VIBRATOR: Ja (udtagelig).
  VIBRATIONSTID: 2-4 timer på en fuld opladning, afhængig af vibrationsniveau.
  LADETID: Ca. 4 timer. 
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Et af mine bedste køb! Denne er helt sikkert på top tre over mine bedste køb i kategorien sexlegetøj nogensinde!

  Orgasme kan den desværre ikke give mig (endnu), og den er lidt svær at bruge, da den falder ud en gang i mellem ved voldsomme bevægelser.

  Men den er så fræk! Jeg føler mig så sexet inden. Jeg elsker at se mig selv i spejlet, når jeg (ciskvinde) tager min kæreste (cismand) i en doggy.

  Vibrationerne er virkelig et fedt plus. Jeg vil anbefale den til alle heteropar, der vil spice tingene op i soveværelset - og jeg håber da også vildt meget på at prøve den med andre kvinder en dag.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Intimt og velfungerende Efter så småt at have inkluderet analleg i vores sexliv, var det tid at afprøve en strap on. Valget gik på den vibrerende strap less her fra Fun Factory, da jeg selv kender deres dildoer, og kvaliteten produkterne er i. Hver krone værd.

  Og hold da op, kæmpe succes for os begge! Den kan til tider være svær at holde inde, og det kan være en god ide at holde ved med en hånd, om ikke andet, når man skifter position.
  Men den er skøn for mig at bruge, den rammer helt bestemt, hvad den skal - omend den bevæger sig mindre, når man er tvunget til at holde ved den.
  Den er ligeledes blød og dejlig for ham, også som nybegynder.
  Vi får ikke rigtig brugt vibratoren, der først og fremmest larmer lidt mere, end hvad vi er til.

  Stadig, fem stjerner fra os begge, for en masse meget intime og nydelsesfulde timer
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Sjovt og dejligt. Har længe ønsket at prøve ShareVibe, men frygtede at det ville være bøvlet og svært for min kone at bruge den..... Men den var helt fantastisk, da det var første gang, drillede det lidt. Vi skulle også lige finde en stilling, som var rar for os begge to..... og den fandt vi! Størrelsen og materialet er helt perfekt, dejlig blød og et bonus med vibratoren. Glæder mig til vi igen har ro omkring os, så vi kan udforske den nyerhvervede investering! Kan varmt anbefales!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Meget begejstret Vi er meget begejstrede for Sharevibe, som vi bruger til pegging. Den har et super lækkert materiale, en dejlig form, er dejlig fleksibel og så er den flot. Hvis vi skal give dildoen karakter, vil vi give den 4 ud af 5 mulige stjerner.

  Som bærer synes jeg at den er enkel at bruge omend den falder ud ind imellem, men den bliver bedre at bruge i takt med man lærer den at kende.

  Den sidder okay godt fast, når man har haft den i lidt tid, skeden griber ligesom fast om den. For os skal der ikke meget bevægelse til, før den falder ud og vi måtte holde på den med en hånd eller stående med samlede ben. Der hvor vi begge to havde mest glæde af den var da han red den, mens jeg lå på ryggen.

  Materialet synes vi begge er dejligt og dens udformning er rigtig god. Materialet er helt tilpas fast, hverken for blødt eller stift, og dejligt fleksibelt.

  Som bærer blev jeg stimuleret af at bruge dildoen, meget endda - mest da han red den. Det var tæt på at jeg opnåede orgasme og det skal nok lykkes en anden gang.

  Størrelsen var rigtig god for os begge og vi er ikke nybegyndere.

  Vi er begge meget tilfredse med vibrationerne - de er helt klart et plus for legen. For mig som bærer var vibrationerne super og jeg kunne tydeligt mærke vibrationerne som var til stor nydelse.

  For min partner var det rigtig godt at blive penetreret med dildoen og han kan tydeligt mærke vibrationerne - de gør lige det ekstra.

  Jeg har haft fornøjelse af også at penetrere en kvinde vaginalt med den og det med stor succes og nydelse for os begge.

  Hvis vi skulle lave noget om ved Sharevibe, så skulle det være at give den en strop-anordning, så man både kan bruge den både med og uden strop. Det kunne være med til at øge anvendelsesmulighederne.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Rammer præcist der, hvor den skal ;-) Vi har kun prøvet almindelige strap-ons tidligere, så vi skulle lige vænne os til at den her er uden stropper.

  Der var lidt start vanskeligheder, men det er der jo altid med nyt legetøj, for man skal lige lære det at kende. Da vi først havde lært den at kende, gik det hurtigt meget bedre og må sige at ved sidste ”test” fungerede det bedst.

  Vi fandt ud af, at det fungerer bedst for os, hvis hun bruger den med samlede ben, for med spredte ben falder den ud og det er nødvendigt at holde ved den. Det var specielt svært at holde den på plads, når skeden bliver våd, altså jo mere opstemt man bliver desto svære at holde inde. Den kan desuden trykke ubehageligt på blæren, hvis den ikke sidder rigtigt.

  Det er en rar følelse at blive penetreret med ShareVibe. Den trænger nemt ind og går dejligt i bund og den rammer præcist der, hvor den skal ;-)

  Som bærer synes hun Sharevibe fint fylder ud, selvom hun har været vandt til en del større, og længden på den er præcis som den skal være i forhold til at ramme G-punktet på en dejlig måde. Den giver lidt stimulans ved bevægelse, afhængigt af hvilken position den bruges i. Den giver bedst nydelse ved stående brug.

  Materialet var godt, præcis så bøjelig som ønskeligt. Det bedste ved det er at der ikke er brug for meget glidemiddel. Vi har ofte oplevet at for meget glidemiddel i sidste ende ødelægger nydelsen af at være fyldt ud.

  Vi prøvede vibrationerne og man kan godt mærke dem, dog ikke ret meget, hvilket var godt for vores vedkommende, da ingen af os bryder os særlig meget om vibrationer. Det virker til at vibrationerne mærkes mest hos den der bliver penetreret. Dildoen kan sagtens laves uden vibrationer og vi kommer i fremtiden ikke til at bruge dem.

  Hvis vi skulle lave noget om på Sharevibe, skulle det være størrelsen på den del som penetrerer. Den kunne gøres større, så der er en mere udblokkende effekt.

  Hun giver Sharevibe 4 ud af 5 stjerner, fordi det alt i alt var en god oplevelse. Han giver den ligeledes 4 ud af 5 stjerner for god nydelse og stimulans.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Vores første stropløse strap-on Vi har brugt Sharevibe til pegging og det er den første stropløse strap-on vi prøvet.

  Den sidder overraskende godt fast, så længe man ikke overdriver med glidecreme. Lige i starten føler man, at man taber den, når man bevæger sig, indtil man finder ud af hvilke muskler man skal bruge, men så kan man nemt 'holde' fast i den. Der gik ikke mange minutter, før vi fandt rytmen.

  Som bærer bliver man helt bestemt stimuleret af den, for den bevæger sig jo i takt med bevægelserne, lidt ligesom en dildo med sugekop ;) Jeg opnåede orgasme med den. Jeg kunne meget tydeligt mærke vibrationerne og når jeg tog ham på en bestemt måde, kunne jeg selv styre presset imod mit klit.

  Han kunne godt mærke vibrationerne, men måske der skulle være en ekstra vibrator, der masserede direkte på prostata.

  Generelt er vi er godt tilfredse med vibrationerne og opladningen er virkelig smart! Vi tog også vibratoren ud, og brugte den direkte på klitten. Virkelig god!

  Lækker kvalitet, både at røre og bruge. Efter min smag, måtte materialet gerne være en anelse stivere, men ikke meget. Den har en god størrelse, men er måske ikke helt egnet til en pegging 'jomfru'.

  Materiale, design og form ser virkelig indbydende ud, det er en flot strapon, og den virker bestemt også! Derudover er den meget rengøringsvenlig. Vi vil klart anbefale den til lidt og meget øvede. Vi prøvede den også pige/pige, virkede upåklageligt! Og det ser også virkelig godt ud! ;)

  Hvis vi skulle give Sharevibe en karakter for orgasme garanti, ville det være 4,5. Havde der været en vibrator mod prostata, havde den fået 5.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Vores nye bedste ven Vi har været igennem nærmest alt hvad der forfindes af stropløse strap-ons på marked igennem årene, men de er gået i glemme bogen da de ikke var helt så brugbare. Denne er ABSOLUT vores favorit. Den er lavet i et materiale der er fantastisk blødt og lækkert og skiller sig helt ud fra andre pegging udstyr vi har prøvet før.

  ShareVibe er tydeligvis bygget efter både mandens og kvindens krop i smuk harmoni. Den føles som en del af kroppen, når man har den på og den er ualmindelig bøjelig og nem at bruge, selv om den ligner lidt noget fra out of Space. På den anden side er det jo også der man ender, både som M & K så den kan stærkt anbefales.

  Vi var begge uhyrlig godt tilfreds med vibrationerne, som kan føles i hele vibratorens 2 ender, og den lille not der er midt på (som skabte meget gælde for M ved pegging) var helt forygende. De forskellige vibrations-grader og styrker virker fantastisk stimulerende og pirrende.

  Som bærer fik hun enorm meget stimulation og både M&K opnåede orgasme. Følelsen af at blive penetreret af med den, er som at komme i himlen. Størrelsen var perfekt og det tog ikke meget tid, før vi fik den til at fungere. Man penetreres meget nemt pga formen og størrelsen og det bløde matriale gør den dejlig at bruge-også igennem længre tid.

  Vi var begge lidt bekymret for om den ville blive siddende som den skulle men det gjorde den uden problemer overhovedet. Den er uhyre brugervenlig for både M & K og den falder ikke ud. Dejlig nem at rengøre som ekstra plus.

  Vi ser frem til mange flere timer med vores nye bedste ven. Der er en grund til at jeres udstyr er det bedste på marked. Det er jo enormt gennemtænkt- for vores skyld. Absolut de mest fortjente 5 stjerner fra os. Mange højlydte BRAVO fra os
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Kvalitetsprodukt Allerede, når man sidder med æsken, kan man se og mærke, at det her er et kvalitetsprodukt. Der er langt til mange af de gængse produkter, der er pakket ind i billig plastic. En meget lækker detalje er den magnetiske oplader – på den måde er man fri for at rode med batterier. Selve dildoen er rigtigt lækker at røre ved, men den virker umiddelbart meget tung.

  Vi har aldrig prøvet denne type strapon før, så det kræver en del tilvænning at få den sat på plads, så den ikke glider ud igen. Det kræver koncentration, at skulle holde den på plads samtidig med at man støder den ud og ind, men det et spørgsmål om tilvænning. Sharevibe er dejlig fleksibel og presser tilpas meget på g-punktet – hun kunne tydeligt mærke alle bevægelser. Hun har ikke fået orgasme endnu, men det kommer helt sikkert, når vi har vænnet os lidt mere til den.

  Han nød penetrationen utrolig meget, fordi Sharevibe er så blød og fleksibel og har en rigtig god form. Jo mere hun vænnede sig til den, jo bedre blev det også for ham, fordi hun ikke skulle koncentrere sig så meget om at holde fast på den, men kunne fokusere mere på at støde. Både længden og tykkelsen er helt perfekt. Med lidt øvelse og den rigtige stilling er der også fin stimulans af prostata.

  Sharevibe har 5 forskellige vibrationer, som især hun kunne mærke og havde fornøjelse af. Vi har ikke helt fundet vores favoritprogram endnu. Han kunne også sagtens mærke vibrationerne, men er ikke så afhængig af dem for at nyde penetrationen.

  Det er et virkelig godt produkt, som meget vel kan gå hen og blive vores favoritlegetøj, og vi tøver ikke med at give det 5 stjerner. Det er ikke lykkedes os at finde noget dårligt ved det. De småting, der har været, er simpelthen fordi vi ikke er vant til denne type strapon. Prisen er høj, men kvaliteten er også meget god, så det matcher fint.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.