Fun Factory Smartballs Teneo UNO

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fun Factory Smartballs Teneo UNO 2
 • Fun Factory Smartballs Teneo UNO 3
 • Fun Factory Smartballs Teneo UNO 4
 • Fun Factory Smartballs Teneo UNO 5
 • Fun Factory Smartballs Teneo UNO billede af emballagen 90

Fun Factory Smartballs Teneo UNO

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Teneo Uno Smartball er perfekt til dig, der vil i gang med at træne din bækkenbund.

  Bækkenbundstræning giver dig en strammere bækkenbund og kan øge din følsomhed i skeden samt give dig større sexlyst.

  Din partner vil også få glæde af det, da han vil kunne mærke et fastere greb om sin penis, når I dyrker sex.

  Bækkenbundstræning anbefales af både jordmødre og gynækologer, og træningen kanafhjælpe inkontinens.

  TESTVINDER: Smartballs er kåret til de bedste bækkenbundskugler på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

  Teneo UNO er lavet af medicinsk silikone og har et ergonomisk korrekt design.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Smartballs Teneo UNO bækkenbundskugler er til dig, der gerne vil i gang med at træne din bækkenbund. Bækkenbundstræning anbefales af både jordmødre og gynækologer, og ved at træne dine bækkenbundsmuskler kan du opnå større følsomhed i skeden og mere sexlyst, og dermed få endnu bedre sex. 

  Fun Factory Smartball Teneo UNO er en testvindende bækkenbundskugle med indbygget geisha-kugle, som roterer, når du bevæger dig. Geisha-kuglens bevægelser gør din bækkenbundstræning ekstra stimulerende fordi kroppen holder ekstra godt fast om kuglen, når tyngdepunktet skifter, for at bækkenbundskuglen ikke skal falde ud. Den indre kugle gør træningen endnu mere effektiv, så du hurtigere får strammet din bækkenbund op, uden at nogen kan hverken se eller høre, at du træner. Bækkenbundstræning kan afhjælpe evt. inkontinens, og din partner vil kunne mærke et fastere greb om sin penis, hvis du har en stærk bækkenbund.

  Bækkenbundskuglen fungerer ved, at du fører den op i skeden, hvorefter du klemmer omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. Teneo UNO har en lille udhulning i bunden, der passer til en finger, så den nu er endnu nemmere at føre op. Vi anbefaler, at du smører kuglen ind i lidt vandbaseret glidecreme, da det gør den nemmere at føre op. Du kan med fordel starte ud med at lave øvelserne liggende, indtil du vænner dig til dem. 

  Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skeden og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen. 

  Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det, og så kan du lave øvelserne mens du står eller går.

  Du kan nemt tage Teneo UNO ud igen, når du er færdig med bækkenbundstræningen, ved at trække i den silikone snor, der sidder nederst. 

  Kuglen anbefales til alle kvinder, der har fået en slap skedemuskulatur, f.eks. i forbindelse med en fødsel, nedsunken eller tilbageliggende livmoder eller har fået livmoderen fjernet, og trænger til at blive strammet op igen.

  Smartballs Teneo UNO er kåret som de bedste bækkenbundskugler i en test på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 3,6 cm.
  KUGLENS LÆNGDE: 4,2 cm.
  TOTALLÆNGDE: Ca. 13 cm.
  MÅL, SNOR: Ca. 7,5 cm.
  VÆGT: 40 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Godt produkt Nu har jeg brugt den i cirka en uge, og mærker tydeligt at jeg har fået en stærkere bækkenbund. Det var bestemt tiltrængt. Jeg har også fået en smule forhøjet sexlyst.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Meget tilfreds Efter jeg har født, og lavet knibeøvelser og der ikke er sket særlig meget, så ville jeg prøve en bækkenbundskugle. Og det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig og min mand.
  Allerede dagen efter jeg havde brugt den, kunne jeg mærke en stor forskel.
  Jeg vil helt klart anbefale denne bækkenbundenskugle til andre.
  Stor tilfredshed herfra, kom så fint i en diskret pakke.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God Jeg har brugt den 1 gang, til at starte med var jeg ret skuffet, jeg kunne ik mærke den, men efter en halv time tog jeg den ud og hold da op, jeg kunne mærke at mine muskler var godt brugte.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God, men jeg er nok for ung. Jeg købte denne kugle, fordi jeg ville være stærkere i skeden. Jeg har ikke født og er 25 år gammel. Jeg har derfor været så uklog, at tro, jeg var nybegynder. Men sagen er, at jeg ikke kan mærke kuglen og skulle have købt en mindre og tungere. Så hvis du ikke har født, så vær lige opmærksom på det, inden du køber! :) ellers har jeg ikke noget at dårligt at sige
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Meget tilfreds Jeg købte denne fordi jeg havde født og gerne ville stramme op igen og ville gerne være gravid også. Den hjælper virkelig godt kan mærke jeg kniber bedre og bliver bedre og bedre til det. Allerede efter 2 dage kunne jeg mærke at der var sket noget der nede. Kan varmt anbefale den :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Super Den er super lækker!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Bedste køb nogensinde! Igennem ca 13 år har jeg haft problemer med underlivet og derfor oplevet manglende sexlyst. Der skulle ikke ret meget til før jeg var øm og træls. Som følge af det problematiske underliv, er jeg ikke så følsom længere, som jeg engang var - men det klaret denne fint! Jeg kan mærke geisha kuglen mere og mere for hver gang jeg bruger den og det er en lækker, pirrende fornemmelse, som jeg ikke vil være foruden!
  Efter godt en uges brug kan både jeg og min mand nyde godt af den ekstra sexlyst - og snart følger musklerne også med.
  det er det bedste køb jeg har gjort - og jeg elsker den!!!!
  Havde jeg bare gjort det noget før.
  Den kan også uden problemer bruges sammen med spiral, hvis der er nogle der skulle være i tvivl om det :D
  Og indpakningen på pakken var dejlig diskret og det samme er navnet på din netbank når de trækker pengene :D
  I'm in love!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Super glad Jeg var først inde og læse anmeldelser på sinful.dk og så var jeg ikke i tvivl om at den måtte jeg bare prøve smartballs. Den er super nem at bruge og sætte op, og jeg synes at jeg efter kort tid kunne mærke en forskel. Så jeg kan virkelig varmt anbefale smartballs.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Bækkenbundstræning Rigtig godt produkt, som er nemt at bruge hvis man skal træne sin bækkenbund op. lækkert materiale og produkt til pengene. Kan kun anbefale andre at købe denne smart ball hvis man skal i gang med bækkenbundstræning.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Bækkenbunds træning Købte produktet for at styrke bækkenbunden. Om det er fordi min bækkenbundsmuskel er stærkere end jeg troede eller om det bare er min fysisk ved jeg ikke. Men det kræver ikke særlig meget for mig at "holde" på kuglen. Bruger den dog stadig hverdag, da jeg alligevel synes at kunne mærke små fornemmelses forandringer.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Fantastisk produkt! Fantastisk produkt. Nemt at anvende og meget effektivt. Rigtig god hvis man som i mit tilfælde har født og skal trænes op igen, eller hvis man er nybegynder..
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  lækkert, nemt og frækt Super lækkert design og materiale. Husk at anvende glidecreme! Kuglen sættes nemt op og giver en tyngde, dog uden at man føler man skal spænde meget. Lækkert produkt til pengene
  Tror jeg vil købe den med dobbeltkugler når jeg har trænet med denne et stykke tid.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Ganske fin Jeg har ikke brugt smartballs længe nok til at kunne vurdere om det virker. Men jeg tror og håber på det.
  Jeg valgte at købe smartballs efter at jeg har født, for at stramme bækkenbundet op da jeg ikke får lavet mine bækkenbundsøvelser af mig selv.
  Jeg mærker næsten ikke at jeg har den oppe i mig og jeg kan snilt gå rundt med den oppe, i de anbefalede 2 timer.
  Super fint design og slet ikke for stor.
  Jeg glæder mig til at mærke resultater :-)
  P.s kom i total diskret pakke
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Er bare så tilfreds Denne bækkenbundskugle er virkelig god. Let at rengøre, let at sætte op i skeden og let at starte med, hvis man som jeg ikke har brugt bækkenbundstræning længe og vil i gang. Den er også let at få ud igen. Jeg mærker den ikke ved gang eller hvad jeg nu er ved at gøre i mit hjem. Jeg kan virkelig anbefale den til alle nybegyndere. Den laver faktisk dine knibeøvelser :)
  Hilsen Wanda
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Smartballs Teneo UNO

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.