Fun Factory Tango Dildo og Klitoris Vibrator
Fun Factory Tango Dildo og Klitoris Vibrator
519,00 kr
Læg i kurv
Testvinder
Fun Factory Tango
Fun Factory Tango
Fun Factory Tango
Fun Factory Tango
Fun Factory Tango

Fun Factory Tango Dildo og Klitoris Vibrator

4.0 (2)
519,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ønsker du en fyldig dildo vibrator, som kan stimulere dig indvendigt og på klitoris? Så er Fun Factory Tango vibratoren helt ideel. Den giver dig nemlig dobbelt op på nydelse! Faktisk er den så god, at den vandt en test på Side6.dk.

Tango har en god størrelse, men fordi den er så blød, virker den på ingen måder for stor. Den er både for dig, der har erfaring men også ideel til nybegynderen. Erfaring eller ej, så er den for dig, der ønsker dobbelt stimulation både indvendigt og på klitoris.

Dildo vibratoren er noget mere kantet i formen end andre dildoer, som gør den ekstra stimulerende, når du bruger den. Den har en ekstra tap ved roden, som er beregnet til at stimulere op imod området omkring din klitoris.

Vælg mellem 8 vibrations niveauer og 3 kraftige pulserende vibrations mønstre. Ønsker du at afbryde det igangværende mønstre og i stedet mærke kraftige, konstante vibrationer, så hold turboknappen i bunden af vibratoren inde.  

Tango er fremstillet i ftalatfri, blød medicinsk silikone. Den er derfor blød og lækker at røre ved og vil desuden føles meget fleksibel, når du bruger den.  For at opnå størst nydelse med Tango, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Obs! Tango kræver 4 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 21 cm x 4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 4 x AAA (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: 11 forskellige.
LYDNIVEAU: Forholdsvis Støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper, on/off/turbobooster.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10380.
Anmeldelser
4.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Fyldig

Dette er en rigtig dejligt fyldig dildo, og vibrationerne sidder primært i bunden af skaftet, så den skal godt ind. Dog virker det for mig ikke gennemtænkt som den lille del er placeret udvendigt, den sidder ikke helt rigtigt i forhold til min krop, men den er blød så den kan bøjes med fingrene mens den sidder i. Jeg synes også det er lidtærgerligt at der ikke er vibrator i den lille del, så der ikke er så høj orgasme garanti. Men den er måske bedst til opvarmning? Lækkert materiale, den er både blød ogflot! Husk lige batterier, der følger ikke nogen med. Jeg ville ønske at den kunne oplades. Læs mere

-
5 4 1
Lækker

Lækkert design og for første gang oplever jeg multiple orgasmer med sexlegetøj. Min kæreste synes også godt om tilføjelsen i soveværelset. Kan klart anbefales!

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk