Je Joue Ami+ Bækkenbundskugle

Klik på billederne for at forstørre dem

Je Joue Ami+ Bækkenbundskugle

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Eksklusiv bækkenbunds kugle til effektiv træning til den øvede bruger.

  Opnå større følsomhed og sexlyst.

  Je Joue Ami anbefales af jordemødre, gynækologer og sexeksperter.

  Lækker blød overflade.

  Lavet af medicinsk silikone. 100 % ftalatfri.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Je Joue Ami+ er til øvede brugere og henvender sig til dig, der allerede har mestret andre bækkenbundskugler og leder efter nye udfordringer, der kan træne bækkenbunden til næste niveau. 

  Bækkenbundskuglen er lille, men vejer hele 137 g. Størrelse, form og tyngde gør at den kræver en øvet bækkenbund.

  Ami+ er fyldt med små kugler indvendigt, som du kan mærke, når du træner. Det giver en lystfølelse, som kan være med til at gøre træningen til en sexet leg. 

  Ligesom resten af Ami serien er den behagelige bækkenbundskugle udviklet i samarbejde med sexeksperter. De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere intens følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte. Og bækkenbundstræning anbefales af både sexeksperter, jordmødre og gynækologer.

  Vi anbefaler, at du bruger lidt vandbaseret glidecreme sammen med Je Joue Ami+ kuglen, inden du fører den op.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  SAMLET LÆNGDE MED SNOR: 14,3 cm.
  KUGLENS LÆNGDE: 6,9 cm. 
  MAX DIAMETER: 2,7 cm. 
  VÆGT: 137 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Er nok ikke relevant Jeg kunne hoppe og danse mm. Uden at tabe den. Ved ikke om jeg gør det forkert. Ellers er den lækker at gå med og jeg strammer også om den med musklerne, så noget træning må den jo give
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Fantastisk produkt! Valgte modelen Je Joue Ami+ da jeg inden mine 2 fødsler (sidste er 1 år siden nu) havde en godt trænet bækkenbund som resultat af mange års kontinuerlig core-træning.
  Synes jeg trængte til lidt "fokus" på området for at fange musklerne rigtigt i træningen og det virker 100 % efter hensigten!
  Allerede efter første runde af 2 min først liggende og så 5 min stående(morgen), kunne både jeg og min mand mærke forskel(aften).
  Havde godt læst andre sige noget i samme stil, men tænkte det måske var liiige vildt nok at tro på.. så havde egentlig tænkt at der nok ville gå et par uger inden effekten var der, men må sige det er utroligt hvordan bækkenbundskuglerne aktiverer muskulaturen som den skal!:)
  Så resultatet er virkelig super, og bliver bedre og bedre!
  Dertil kommer denne model i en lækker indpakning og er af super lækker kvalitet - luksus produkt der giver en følelse af selvforkældelse!
  Det skal nævnes at denne model vitterligt er tung, og vil tro man skal have rimelig styr på sin træning inden man giver sig i kast med den - ellers er sættet med Je Joue Ami bækkenbundskuglerne måske et bedre udgangspunkt. Lige i første omgang troede jeg faktisk at denne model var alt for tung, men efter et par knib huskede min krop hvordan det nu var man spændte ordentligt op og 1, 2, 3..:)

  Min personlige anbefaling til alle kvinder: træn, træn og træn jeres bækkenbund! Det kommer jer og jeres partner tilgode uanset!
  Og en bækkenbundskugle er en RIGTIG god idé:)
  5 5 1

  Du anmelder: Je Joue Ami+ Bækkenbundskugle

  Hvordan vurderer du produktet? *