Je Joue

Alle produkter fra engelske Je Joue er designet med øje for forførende luksus. Produkterne er designet til at give kvinder tilfredsstillende orgasmer. Je Joue vil altid være garant for den gode kvalitet og ikke mindst for det stilrene, minimalistiske design.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 13 produkter

Je Joue Sexlegetøj Er Luksus

Hvorfor vælge Je Joue?

Je Joue er et engelsk sexlegetøjs mærke, som er luksuriøst og til den kvalitetsbevidste forbruger. De producerer alt fra rabbits og g-punktsvibratorer til penisring og bækkenbundskugler. Det kendetegnende ved Je Joue sexlegetøj, er at de designer det vibrerende sexlegetøj ved en lavere frekvens end andre producenter. Derved opnås der en mere rund rumle lyd, end en normal summen som har højere frekvens. Ved den lave frekvens stimuleres andre dele af nerverne og man får nogle helt specielle vibrationer man ikke får ved mange andre mærker. 

Mange personer vælger Je Joue da man får meget kvalitet for pengene. Som om nogle af deres produkter ligger i den høje ende af prisskalaen, følger kvaliteten også med. Man får sexlegetøj som er meget behageligt, i blød material, men som samtidigt holder rigtig mange år ud i fremtiden. 

Prisvindende sexlegetøj

Je Joue har flere gange vundet internationale priser for bedste sexlegetøj. Blandt andet vandt Joue Je Mimi prisen som bedste sexlegetøj af Good Housekeeping Magazine UK i 2014. Virksomheden har hjemme i London, men er repræsenteret rundt om i verdenen, bl.a. i Shanghai og San Francisco. Det karakteristiske ved Je Joue sexlegetøjet er farverne. Størstedelen af deres produkter er i farven lilla, mens enkelte andre produkter findes i sort. Det gør det meget stilrent, som ofte falder i kundernes smag. 

Her på siden finder du alle populære og nyeste Je Joue produkter. Sinful.dk er officiel dansk forhandler, hvilket vil sige at vi er altid har de seneste nye på shoppen. Så uanset om du leder efter en rabbit eller en penisring, kan du være sikker på at finde det på vores shop. Hvis du skulle have spørgmål omkring Je Joue produkterne er du velkommen til at kontakte os. Også med andre forespørgsler. 

Je Joue er også kendt fra tv

Je Joeu blev etableret i 2008 i London og var fra start meget innovative i deres design. Dengang producerede de kun sexlegetøj til kvinder, blandt andet den populære G-Kii G-punkts vibrator, som den dag i dag stadig er vældig populær. Det smarte ved G-Kii vibratoren er dens evne til at kunne bøje, så kvinden selv kan justere hvordan vinklen skal indstilles. På den måde får kvinden de bedste betingelser for stimulering. 

Je Joue har også optrådt i tv-serien Sex and the city, med deres opladelige FiFi rabbit vibrator. Denne har også vundet flere tests, bl.a. blev den kåret som bedste rabbit vibrator af ekstrabladet med 6 ud af 6 stjerner.

Senere hen er JeJoue også begyndt at producere sexlegetøj til mænd. Mest kendt er deres luksus penisring til mænd, nemlig Je Joue Mio, som også har vundet flere tests. Det bedste ved Mio er dens evne til effektivt at stimulere kvinden under samleje. Samtidigt er den meget blød og rar at have på for manden.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk