Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 17 og vi afsender samme dag (hverdage).

899,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Hello Touch X Black Finger er en kraftfuld og diskret fingervibrator, der både kan vibrere og afgive elektriske impulser. Oplagt til frække SM-lege.

  Brug Hello Touch alene eller som par, til at udforske hinanden. Et oplagt valg til alle, der vil eksperimentere med lidt mere kinky legetøj.

  Det populære amerikanske magasin Gizmodo beskriver den nye Hello Touch X Black som "The best sex toy ever just got kinkier."

  Hello Touch er vandtæt og kan bruges både indvendigt og udvendigt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Den nye Jimmyjane Hello Touch X Black fingervibrator kan vibrere, men kommer nu også med elektro impulser, der er perfekt til både solo- og parlege. På grund af sine ekstremt effektive elektroimpulser, er Hello Touch meget benyttet inden for BDSM-miljøet. Brug Hello Touch X Black Finger Vibrator til  både til almindelig massage og til ekstra fræk stimulering i den mere kinky afdeling.

  Fingervibratoren består af to sæt finger-pads - et til vibrationer og et til elektro stimuli. Finger-pads'ne har en fleksibel silikone-elastik, der trækkes over fingerspidserne og forbindes med en ledning til en manchet. Manchetten er lavet i et blødt neopren-lignende materiale, der sættes om håndleddet og som holder det genopladelige batteri. Det er også på manchetten du tænder, slukker og styrer vibrationerne eller elektro impulserne, og den er meget nem at bruge.

  Du kan skifte mellem de to forskellige sæt finger-pads. Hvis du vil eksperimentere med elektriske impulser, tager du dem med de to små metal ”knopper” i rustfrit stål på. Når du bruger elektro pads'ne, er der 10 niveauer af elektro-styrke og 6 pulserende niveauer. Elektroimpulser tilfører en helt ny dimension til både forspil, massage, BDSM og sex. Der er virkelig smæk på impulserne.

  Hver berøring med elektroimpulserne fremkalder en unik, kildrende fornemmelse med små, nydelsesfulde “stød”, som I gradvist kan skrue op for. Vi anbefaler, at I starter med at prøve elektroderne på mindre følsomme områder, som f.eks. lårene eller armene. Efter I er blevet mere fortrolige med impulserne, kan I forsøge jer på de mere intime dele. Da impulserne er så kraftige, er der rig mulighed for virkelig at ”komme i stødet”.

  Hello Touch er meget diskret og næsten lydløs, og fordi den er 100 % vandtæt kan den bruges både udvendigt og indvendigt – og kan også tages med i bad. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fingervibratoren er lavet i medicinsk silikone og rustfrit stål og oplades via USB-stik, der medfølger i æsken. Efter fuld opladning kan Hello Touch køre i 40 minutter med vibrationerne, og 3 timer med de elektriske stimulationer.

  Husk at rengøre dit sexlegetøj efter brug, så du sikrer en god hygiejne og så det er klar igen, næste gang lysten melder sig.

  Detaljer

  ANVENDELSESOMRÅDER: Hele kroppen, men specielt på kønsdele, brystvorter, G-punkt og andre erogene zoner.
  Længde: 2 cm (vibratorhovederne).
  Diameter: 1,5 cm (vibratorhovederne).
  VANDTÆT: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  BATTERITYPE: USB-oplader (medfølger).
  VIBRATIONER: Vibrationerne: 1 niveau. Elektro impulserne: 10 styrke niveauer. 6 impuls niveauer.
  LYDNIVEAU: Næsten lydløs.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *