Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator
 • Jimmyjane Hello Touch X Black Finger Vibrator

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Hello Touch X Black Finger er en kraftfuld og diskret fingervibrator, der både kan vibrere og afgive elektriske impulser. Oplagt til frække SM-lege.

  Brug Hello Touch alene eller som par, til at udforske hinanden. Et oplagt valg til alle, der vil eksperimentere med lidt mere kinky legetøj.

  Det populære amerikanske magasin Gizmodo beskriver den nye Hello Touch X Black som "The best sex toy ever just got kinkier."

  Hello Touch er vandtæt og kan bruges både indvendigt og udvendigt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Den nye Jimmyjane Hello Touch X Black fingervibrator kan vibrere, men kommer nu også med elektro impulser, der er perfekt til både solo- og parlege. På grund af sine ekstremt effektive elektroimpulser, er Hello Touch meget benyttet inden for BDSM-miljøet. Brug Hello Touch X Black Finger Vibrator til  både til almindelig massage og til ekstra fræk stimulering i den mere kinky afdeling.

  Fingervibratoren består af to sæt finger-pads - et til vibrationer og et til elektro stimuli. Finger-pads'ne har en fleksibel silikone-elastik, der trækkes over fingerspidserne og forbindes med en ledning til en manchet. Manchetten er lavet i et blødt neopren-lignende materiale, der sættes om håndleddet og som holder det genopladelige batteri. Det er også på manchetten du tænder, slukker og styrer vibrationerne eller elektro impulserne, og den er meget nem at bruge.

  Du kan skifte mellem de to forskellige sæt finger-pads. Hvis du vil eksperimentere med elektriske impulser, tager du dem med de to små metal ”knopper” i rustfrit stål på. Når du bruger elektro pads'ne, er der 10 niveauer af elektro-styrke og 6 pulserende niveauer. Elektroimpulser tilfører en helt ny dimension til både forspil, massage, BDSM og sex. Der er virkelig smæk på impulserne.

  Hver berøring med elektroimpulserne fremkalder en unik, kildrende fornemmelse med små, nydelsesfulde “stød”, som I gradvist kan skrue op for. Vi anbefaler, at I starter med at prøve elektroderne på mindre følsomme områder, som f.eks. lårene eller armene. Efter I er blevet mere fortrolige med impulserne, kan I forsøge jer på de mere intime dele. Da impulserne er så kraftige, er der rig mulighed for virkelig at ”komme i stødet”.

  Hello Touch er meget diskret og næsten lydløs, og fordi den er 100 % vandtæt kan den bruges både udvendigt og indvendigt – og kan også tages med i bad. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fingervibratoren er lavet i medicinsk silikone og rustfrit stål og oplades via USB-stik, der medfølger i æsken. Efter fuld opladning kan Hello Touch køre i 40 minutter med vibrationerne, og 3 timer med de elektriske stimulationer.

  Husk at rengøre dit sexlegetøj efter brug, så du sikrer en god hygiejne og så det er klar igen, næste gang lysten melder sig.

  Detaljer

  ANVENDELSESOMRÅDER: Hele kroppen, men specielt på kønsdele, brystvorter, G-punkt og andre erogene zoner.
  Længde: 2 cm (vibratorhovederne).
  Diameter: 1,5 cm (vibratorhovederne).
  VANDTÆT: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  BATTERITYPE: USB-oplader (medfølger).
  VIBRATIONER: Vibrationerne: 1 niveau. Elektro impulserne: 10 styrke niveauer. 6 impuls niveauer.
  LYDNIVEAU: Næsten lydløs.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Nem at sætte på
  Kinky
  God kvalitet, men små rystelser Fint og lækkert produkt, de medfølgende batterier (som er meget specielle) er dog noget dyre at forny.
  Vibrationerne kan godt være et problem i fingrene efter 5min, specielt fordi elastikken rundt om motoren er meget stram(selv med små fingre).
  Hvis man er meget sensitiv på klitten vil den godt kunne give en orgasme, men ellers er vibrationerne for små til rigtigt at kunne gi det helt store kick.
  Dog er det en dejlig og hyggelig fornemmelse at blive nusset med disse 2 finger motorer, der kan komme ind alle steder.
  Men som rigtig massage virker de ikke. Dertil er de alt for svage i vibrationerne.
  5 3 1

  Du anmelder: Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.