JimmyJane

JimmyJane tilbyder unikt og nyskabende sexlegetøj med stilrene designs. Med fokus på luksus er mærkets produkter helt unikke og fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer. 

Jimmyjane - Når design og kvalitet går hånd i hånd

Giv livet et sexet twist med Jimmyjane

Da Ethan Imboden i 2003 besøgte en messe for sexlegetøj, vidste han ikke, at det ville føre til, at hans liv tog en ny og uventet drejning. Ethan var en designer med ingeniørbaggrund, der tidligere har arbejdet for store mærker som Nike, Ford og Ecco. Under besøget på sexlegetøjsmessen gik det op for Ethan, at han kunne designe sexlegetøj, der både så bedre ud og virkede bedre end noget af det på messen. Som sagt så gjort og et år senere i 2004 så Jimmyjane dagens lys.

Jimmyjane er et design-centreret brand, der blev grundlagt med et mål om at give livet et sexet twist. Meningen med deres sexlegetøj er, at det skal give nydelse, styrke båndet mellem mennesker og skabe nye muligheder. Jimmyjane ønsker ikke at diktere, hvad sex skal være, eller hvordan seksualitet skal defineres. Deres sexlegetøj giver dig mulighed for at eksperimentere, udforske og udfordre på dine (og din partners) præmisser. Jimmyjane giver dig altså ikke alene et produkt, der ser godt ud. Du får også et stykke sexlegetøj, der virker, og som vil åbne op for nye legemuligheder og en verden af nydelse.

Jimmyjane - Sexlegetøj i alle former og farver

Vi har allesammen forskellige præferencer - og heldigvis for det. Når det kommer til sexlegetøj, foretrækker nogle ydre stimulation, mens andre foretrækker indre. Heldigvis har Jimmyjane et produkt for alle. Jimmyjane FORM 2 er et af de mest populære produkter. Den effektive klitorisvibrator har vundet flere tests og priser for sit innovative design med to spidser, der omfavner klitoris for en mere intens og pirrende stimulation. FORM 2 kan både bruges til sololeg og til frække parlege. Hvis du gerne vil glæde din partner, kan du også give ham eller hende fingervibratoren Jimmyjane Hello Touch. Med den smarte vibrator kan du forvandle din hånd til en vibrerende kilde til nydelse og gå på opdagelse i og på din partners krop.

Modsat mange andre brands har Jimmyjane et forholdsvis lille sortiment, men det er der en god grund til. Jimmyjane bruger nemlig rigtig lang tid på at udvikle og teste deres produkter. På den måde er de helt sikre på, at et nyt produkt fungerer, når det lanceres. Alt lige fra de forskellige vibrationer til følelsen af det silkebløde silikone går op i en højere enhed. Når du køber sexlegetøj fra Jimmyjane, kan du altså være sikker på at få et af de allerbedste produkter på markedet.

Jimmyjane er for alle

En stor del af produkterne i Jimmyjanes sortiment er vibratorer, og det kan få nogle mænd eller par til at tro, at Jimmyjane ikke er noget for dem. Men det passer ikke. Jimmyjane er for alle og til alle. Ønsker du og din partner at krydre jeres sexliv op? Så kan I både bruge en af de prisvindende vibratorne til et frækt forspil, men I kan også købe den innovative massagesten. Forkæl hinanden med en lækker varm massage og se, hvad det fører til. Kunne du som mand tænke dig en ekstra intens onanioplevelse? Så prøv Jimmyjane Hello Touch fingervibratoren. Den fås både med almindelige vibrationer og elektriske impulser, til når du rigtig vil i stødet.

Er du i tvivl om, hvilket sexlegetøj fra Jimmyjane du skal vælge, eller har du et spørgsmål til en af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan både skrive til os på mail og ringe til os på telefon. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du får et produkt, der passer perfekt til dig og dit behov. Uanset hvilket produkt du vælger fra Jimmyjane, kan du dog være sikker på, at du får et stykke sexlegetøj af høj kvalitet, der synes lige så godt, som det føles.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk