Joan Ørting Hvad Vil Du Ha?

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Joan Ørting Hvad Vil Du Ha?

Joan Ørting Hvad Vil Du Ha?

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  "Hvad vil du ha?" handler overordnet om at bide livet hårdt i låret og gribe styrepinden på din egen kærlighedsskude.

  Joan Ørting kommer her med sine egne råd og vinkler på genkendelige udfordringer fra hverdagen.

  Bogen af Joan Ørting Hvad Vil du Du Ha er skrevet i et friskt, klart og letlæseligt sprog.

  Sprog: Dansk. 194 sider.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Joan Ørtings "Hvad vil du ha?" er et festfyrværkeri af sexede, velskrevne, humoristiske og dynamiske kapitler, der sætter kulør på dit sexliv og fyrer op under livsglæden.

  Bogen handler overordnet om at bide livet hårdt i låret og gribe styrepinden på din egen kærlighedsskude. At sprede gode vibrationer og få noget ud af livet sammen med den eneste ene eller som single. Og vigtigst af alt, at kæmpe for alt, hvad du har kært lige fra kæresten, seksualiteten og lykken - til drømmene!

  Joan Ørting kommer her med sine egne vinkler på genkendelige udfordringer fra hverdagen. Hun er ikke bleg for at give en masse idéer til, hvordan og hvad du kan gøre for at få dit liv til at blomstre.

  Joans sprog er friskt og klart, og hun deler gerne ud af egne erfaringer for at tydeliggøre sin mission: Luk hjertet op, stå ved dig selv og bliv glad!

  MEN bogen er også en fræk sag. Den lægger ikke fingre imellem! Og den kalder en orgasme for en orgasme og en pik for en pik. En dejlig, let og sjov bog, der sætter tanker og ideer i gang og inspirerer dig til at gøre noget ved lysten.

  Detaljer

  TITEL: Hvad Vil Du Ha'?
  FORFATTER: Joan Ørting .
  SIDER: 194.
  FORLAG: Ekstra Bladets Forlag .
  INDBINDING: Indbundet.
  SPROG: Dansk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Joan Ørting Hvad Vil Du Ha?

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.