BLACK FRIDAY SPAR OP TIL 80%

Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml 1
 • Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml 2
 • Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml 3

Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

89,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forkæl din partner med en forførende kropsmassage med Kaerlig Økologisk Massageolie.

  Den lette massageolie er fremstillet af hele 95% økologiske ingredienser. Den indeholder kun det allerbedste for dig og din krop.

  Massageolien har en fugtgivende effekt og en høj glideevne.

  Produceret i Danmark. AllergyCertified og Svanemærket.

  Kendt fra TV.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne forkæle din partner, så giv ham eller hende en forførende og erotisk kropsmassage med Kaerlig Økologisk Massageolie.

  Den er fremstillet af specialudvalgte naturlige ingredienser og hele 95% økologiske ingredienser. Massageolien indeholder kun det allerbedste for dig. Med Kaerlig giver du din krop den kærlighed og omsorg, den fortjener.

  Den lette massageolie har en høj glideevne og efterlader huden silkeblød. Den er ideel til sensuelle forspil og kan bruges udvendigt over hele kroppen, også på de intime områder. Massageolien er ikke velegnet at bruge sammen med kondom eller sexlegetøj.

  Kaerlig Økologisk Massageolie er produceret i Danmark og er fri for parfume, glycerin og parabener. Den er AllergyCertified og Svanemærket, så den indeholder ingen allergifremkaldende eller miljøskadelige stoffer.

  Kendt fra TV.

  Detaljer

  MATERIALE: Økologisk massageolie.
  INGREDIENSER: Brassica Napus Seed Oil, Brassica Campestris Seed  Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol og Glycine Soja Oil.
  ALLERGYCERTIFIED: Ja.
  SVANEMÆRKET: Ja.
  PARFUMEFRI: Ja.
  GLYCERINFRI: Ja.
  PARABENEFRI: Ja.
  KONDOMSIKKER: Nej.
  STØRRELSE: 150 ml.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fantastisk Det kan siges meget kort, denne olie er helt fantastisk. Vi bruge altid denne når vi skal bruge en massage olie.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Super god massageolie Rigtig god olie, der ikke klistrer og bliver ved med at glide i lang tid. Kan varmt anbefales når den bedre halvdel skal forkæles :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fantastisk Den smøre fantastisk, både til almindelig massage og intime leg.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Lækker massage olie Lækker olie til både almindelig massage og intim massage.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Lækker massage olie Skøn olie som gav os en skøn gensidig massage
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Smører godt God massageolie. Kan bruges til det hele og lever fint op til forventningerne
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Virkelig dejligt produkt Jeg købte en olie til min kæreste og jeg, så vi kunne have nogle intime massagestunder. Det har vi så sandelig haft, kan jeg fortælle. Den er super god, og varmer kroppen godt op. Derudover er den blød, modsat nogle andre vi har brugt, som næsten kan fæles klistrende. Den kan kort anbefales!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Bedste olie En olie med super blød konsistens!! Dette produkt er perfekt til massage, men kan bestemt også bruges de lidt mere intime steder ;) Alt i alt et godt produkt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fast inventar Købte denne som en overraskelse til min kæreste, som er blevet helt vildt glad for både produktet og dens brug! Helt perfekt produkt og god til både massage og det der medfølger. Nu fast inventar i vores skuffe!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  En absolut favorit! Jeg er imponeret over hvor drøj den er, og den har erstattet ren mandelolie for mig som favoritmassageolie. Den fedter ikke, og den holder sin bløde, glidende kvalitet gennem hele massagen. Jeg var meget overrasket, for jeg købte den faktisk bare for at udnytte et tilbud på noget andet, men nu er den fast inventar i sengebordsskuffen her hos mig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Love it Jeg elsker denne her! Det er så lækkert, at man også kan bruge den intimt.
  Det er skønt at man kan bruge massage som forspil.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Ingen klager! Olien her er skøn - både smuk og en fornøjelse at bruge. Her er til mange timers nydelse for både krop og sjæl.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Vores favorit Mon ikke vi har prøvet omkring 10 forskellige massageolier igennem årene, men sjældent købt den samme flere gange - det er slut nu! Vi er begge vilde med at give og modtage massage og prioriterer det som "par-tid" i en travl hverdag. Ofte udvikler massagen sig til en intim stund, og her scorer Kaerlig virkelig højt hos os.
  Vi bruger den nemlig også til intim massage med god samvittighed og uden nogen som helst irrititationer.
  Vi kunne ønske os, at olien var en smule mere drøj i brug, men ellers har vi ingen klagepunkter. Duften er helt neutral og konsistensen er silkeblød, og bliver ikke fedtet undervejs.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Elsker den! Den er præcis ligeså lækker, som jeg havde håbet på. Glideevnen er virkelig god og man kan massere længe uden at skulle putte mere på. Den bliver heller ikke "klistret" eller tørrer ind lige med det samme, så for mig er den præcis som en massageolie skal være. Og at den så er økologisk gør jo bare det hele endnu bedre.
  5 5 1

  Du anmelder: Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *