Produkter Til Bedre Sex

Hvis I har lyst til at sætte ekstra blus under jeres sexliv, findes der en lang række spændende erotiske produkter og sexlegetøj, der er specielt udviklet til at hjælpe. I finder bl.a. hede massagelys, stimulerende gel, erotisk massageolie og mange andre ting, I kan bruge til at forføre hinanden.

I finder her produkter, der kan forbedre oplevelsen for både ham og hende i form af stimulerende cremer og sprays, glidecremer med smag, og afslappende sprays til anal leg.

Få et mere sensuelt forspil med massageolier eller en spændende oplevelse med et massagelys. Uanset om du vil gøre oplevelsen mere intens, længerevarende eller mere sensuel, finder du midlerne til det her.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter
Side 1 ud af 3

1 til 48 ud af 134

Side 1 ud af 3

1 til 48 ud af 134

Bedre sex for ham og hende.

Her finder du et bredt udvalg af produkter, der kan forbedre oplevelsen for begge under sex. Til kvinder kan nævnes Sensuva On, som kan påføres klitoris, og ved at øge blodgennemstrømningen får berøringer til at mærkes tydeligere.

 

Til mænd findes en stribe produkter som nedsætter følsomheden midlertidigt i penis, og derved gør det muligt at holde længere. Disse produkter findes både i form af sprays og cremer, og en del af dem har den ekstra effekt at de øger blodomløbet i penis, så erektionen bliver hårdere og holdes bedre.

 

Massageolie kan være en fræk tilføjelse til forspillet, eller under sex. Massageolien er perfekt til nær kropskontakt og erotisk massage, da den gør oplevelsen mere intens.

Et spændende alternativ til massageolie er massagelys. Du lader lyset brænde til en del er omdannet til væske, hvorefter den varme olie kan bruges til forførende massage.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står til rådighed med vejledning og råd.