Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator

Klik på billederne for at forstørre dem

Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

2.395,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Bring nyt frækt liv til langdistanceforholdet med det eksklusive Couple 2 sæt fra Kiiroo.

  Indeholder de populære produkter Onyx 2 masturbator og Pearl 2 dildo vibrator som kan kædes sammen, så det føles som havde I sex i virkeligheden.

  Fremstillet i lækker, blød silikone, som understreger den realistiske følelse. Både vibrator og masturbator kan naturligvis også bruges hver for sig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Bring nyt frækt liv til langdistanceforholdet med det eksklusive Couple 2 sæt fra Kiiroo.

  Indeholder interaktiv masturbator og vibrator, som kan bruges hver for sig eller kædes sammen, så det føles som havde I sex i virkeligheden.

  Hun forkæles med den stilfulde Pearl 2 dildo vibrator. Fremstillet i blød silikone, med anatomisk buet form, så den rammer G-punktet perfekt.

  Han får til gengæld glæde af den yderst realistiske Fleshlight følelse i Onyx 2 masturbatoren med innovative bevægelsessensorer.

  For begge de populære Kiiroo produkter gælder det, at du kan bruge dem solo eller lade din partner styre dit klimaks via den medfølgende app, hvor du også finder stort udvalg af interaktive film og pirrende spil.

  For at kunne bruge Pearl og Onyx sammen med en partner skal de forbindes med computer via Bluebooth. Herefter vil jeres bevægelser og muskelsammentrækninger registreres og overføres, så I får den ultimative virtual reality sex oplevelse.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja
  LATEXFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  MÅL, MASTURBATOR:
  - Fuld længde: 24 cm.
  - Indre dybde: 8 cm.
  - Indvendig dIameter: 4 cm.
  MÅL, VIBRATOR:
  - Fuld længde: 20 cm.
  - Diameter: 3,8 cm.
  FORBINDELSE: Bluetooth.
  BATTERI: Genopladelig (USB-kabel medfølger).
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Lidt besværligt men frækt nåede ikke at bruge det fuldt ud da det er lidt besværligt at sætte op og linke i appen. Mande delen gik i stykker 2 gange hvis jeg fik nye produkter, så nu venter jeg til der kommer et nyere opgraderet version.
  5 4 1

  Du anmelder: Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator

  Hvordan vurderer du produktet? *