TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Kiiroo

Kiiroo laver stilrent interaktivt sexlegetøj som kan tilkobles bluetooth, eller WiFi så det kan benyttes, hvis den ene part er på rejse eller andre steder.

Kiiroo - revolutionerende, interaktivt sexlegetøj

Prisvindende sexlegetøj

Kiiroo er det forholdsvist nyt brand. De blev grundlagt i 2013 og har allerede taget sexlegetøjsbranchen med storm. De har vundet et stort antal priser for deres revolutionerende interaktive sexlegetøj, blandt andet Xbiz Awards i 2015, LiveCam Awards 2016 og mange flere.

De har en lille udvalg af produkter, men tilgæld er produkterne i meget høj kvalitet. Priserne er også i den højere ende, men i forhold til hvad man får for pengene, er det rigtig godt givet ud. Alle deres produkter er interaktive, hvilket vil sige de er baseret på interaktion mellem to parter.

Det betyder, at hvis manden bruger en masturbator, f.eks. Kiiroo Onyx 2, vil hans bevægelse med penis blive overført til kvindes legetøj, f.eks. Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit, som efterligner bevægelserne og stimulerer kvinden. Produkterne kan også bruges solo. Der medfølger web-adgang til en masse spændende film, hvor bevægelser og stimulationen følger dem i filmen.

Fræk leg med Kiiroo sexlegetøj

Kiiroo platformen, kan man kontakte og chatte med andre personer, som bruger produkterne. På platformen har du muligheden for at joine en chat, invitere andre til chat, eller hvis du er Onyx bruger få adgang til "the pleasure hub". Her kan man finde webcam sider og synkroniserede erotiske film.

Hvis du vælger at invitere en anden bruger, bliver der genereret en sekscifret kode, som skal gives til personen, du inviterer. Dermed er du sikker på, at der ikke kommer uvelkomne gæster med i legen. Mærket lægger stor vægt på sikkerhed, så disse chats er meget sikre at benytte. Selve platformen er meget brugervenlig og har et meget moderne udseende. Du kan også skrive indlæg om dine oplevelser med produkterne fra mærket og kommentere på andres indlæg. Selvom nogle ikke vælger at bruge denne platform, er det godt at vide, at den er der, hvis man har lyst til at eksperimentere yderligere.

Kiiroo's partnerskab

Selvom Onyx er det mest kendte produkt, de har skabt, er det bestemt ikke det eneste som er værd at vælge. Kiiroo har indgået et partnerskab med Fleshlight, og skabt Fleshlight Launch. Dermed kan man putte sin Fleshlight ind i Fleshlight Launch og lade maskinen stå for arbejdet. Maskinen med fleshlighten placeres over penis, og skaber selv bevægelserne. Den kan bevæge sig med op til 180 strokes i minuttet, som vil få manden i den syvende himmel. Samtidigt er den interaktiv og kan tilkobles netadgang, så de film man ser gennem Kiiroos platform kan føles på penis.

Langdistance-sex er blevet mere og mere udbredt. I og med folk rejser mere end før i tiden og mange par er adskilt i længere tid af gangen, er interaktivt sexlegetøj populært som aldrig før. Teknologien bag har også udviklet sig eksplosivt de senere år, hvilket har skabt noget produkter, som man ikke troede var mulige for mange år siden. Alle produkter er lavet i bløde materialer for at give den bedste oplevelse. Med Kiiroo er du sikker på at få en fræk oplevelse, hvad end det er solo eller med din partner.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS