Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator
 • Kiiroo Pearl Interaktiv Dildo
 • Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator
 • Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator

Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Dette sæt er et revolutionerende, interaktivt produkt, der kan bruges til langdistance-sex.

  Sættet består af Pearl og Onyx, der "taler sammen" via trådløst netværk og dermed bringer jer tæt på hinanden, selvom der er langt mellem jer fysisk.

  Pearl er en vibrator til hende, mens Onyx er en masturbator til ham.

  Både Pearl og Onyx kan også bruges som "almindeligt" sexlegetøj.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Hvis du eller din partner rejser meget, er Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator sættet ideelt til at holde gang i gnisten, mens I er adskilt. Det kan selvfølgelig også bruges, selv om I er lige ved siden af hinanden.

  Det spændende ved dette sæt er samspillet mellem de to enheder Pearl og Onyx. Pearl er en berørings-følsom vibrator til hende, der registrerer alle bevægelser hun laver med den. Og disse bevægelser sender den via et prog på computeren videre til Onyx. Onyx er en masturbator til ham med en indbygget sensor, der registrerer Pearl’s bevægelser. På den måde får begge parter fræk og intens stimuli, samtidig med at de kan føle sig tæt forbundet.

  Og ikke nok med, at I kan ”føle” hinanden. I kan også se og høre hinanden mens I leger med sagerne. Gennem et sikkert netværk på nettet, kan I forbinde jeres sæt og samtidig se hinanden.

  Både Pearl og Onyx kan naturligvis også bruges solo, da de begge kan styres manuelt. Pearl har 5 forskellige vibrations muligheder og kan bruges både direkte på klitoris og som dildo vibrator. Inden i Onyx er der et sleeve i Fleshlight Superskin, der er et lækkert og blødt materiale, der føles meget naturtro. I stedet for ”bare” at bevæge sig op og ned, kan sleevet også trække sig sammen om hans penis, så det føles ligesom indersiden af en vagina.

  Både Pearl og Onyx er vandtætte og rengøres med varmt vand og sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

  Firmaet bag (Kiiroo) vandt prisen som “New Pleasure Products Company of the Year” på den årlige Xbiz Awards, for dette nyskabende produkt.

  I sættet medfølger: 1 stk. Pearl vibrator, 1 stk. Onyx masturbator, USB-kabel, instruktionsmanual (på engelsk), glidecreme og opbevaringspose.

  Detaljer

  MATERIALE: Plast og Fleshlight Skin. Phatalat-frit og dermatologisk testet.
  FORBINDES VIA: Bluetooth.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  MEDFØLGER: 1 stk. Pearl vibrator, 1 stk. Onyx masturbator, USB-kabel, instruktionsmanual, glidecreme og opbevaringspose. 

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: